Sharkoon Rush ER3 alınır mı?

• Konuyu başlatan tii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 2.134
Bütçe
200

tii

Kilopat
Makaleler
3
Çok kaliteli bir mikrofonu olmadığını biliyorum fakat şu an kullandığım kulaklık ömrünü tamamladı, maksat ses gelmesi/gitmesi için kulaklık arıyorum. Bu bütçe bandında önerileriniz varsa alabilirim. Bütçeden çıkamam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır. 200 TL'ye rakibi net olarak yok. EQ ayarlarıyla idare edecek seviyeye getirilir.

Çok kaliteli bir mikrofonu olmadığını biliyorum fakat şu an kullandığım kulaklık ömrünü tamamladı, maksat ses gelmesi/gitmesi için kulaklık arıyorum. Bu bütçe bandında önerileriniz varsa alabilirim. Bütçeden çıkamam.

2 sene kullandım gram bir arıza vermedi hala da çalışıyor kaldırdım gönül rahatlığı ile alabilirsiniz mikrofon kalitesi de fiyatına göre çok iyidir.

2 sene kullandım gram bir arıza vermedi hala da çalışıyor kaldırdım gönül rahatlığı ile alabilirsiniz mikrofon kalitesi de fiyatına göre çok iyidir.

Hocam şu an bir kulaklık siparişi vermiştim fakat dandik olduğunu öğrendim iptal ettim, bunu düşünüyorum alayım mı, bir de kafam büyük kulaklığı aşağı kaydırıp ayarlayınca olur mu küçük gelir mi ?

Hocam şu an bir kulaklık siparişi vermiştim fakat dandik olduğunu öğrendim iptal ettim, bunu düşünüyorum alayım mı, bir de kafam büyük kulaklığı aşağı kaydırıp ayarlayınca olur mu küçük gelir mi?

Ben şahsen tavisye ediyorum. Özellikle mikrofonu bu bütçede nasıl bu kaliteyi sağlıyor anlamış değilim. Ayarlamasını zaten kafanıza göre yaparsınız sıkıntı olmaz.

Ben şahsen tavisye ediyorum. Özellikle mikrofonu bu bütçede nasıl bu kaliteyi sağlıyor anlamış değilim. Ayarlamasını zaten kafanıza göre yaparsınız sıkıntı olmaz.

Hocam geldiği yere kadar indirsem boyunu küçük gelir mi yine de ?

EQ ile çok iyi kaliteye ulaşıyor kulaklık.
Hocam geldiği yere kadar indirsem boyunu küçük gelir mi yine de ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı