PhysicalDecline
Hectopat
Dip ses sorunu yaşamadım ama ben önermem alıyorken iyi rahat bir şey al bence.
Sende tek sorunu kulak ağrıtması mı oldu? İyi ses kasılıyor vs. ise alacağım.
Çünkü bu fiyata daha iyisini bulmak zor.
Dip ses sorunu yaşamadım ama ben önermem alıyorken iyi rahat bir şey al bence.
Evet bana göre tek sorun kulak ağrıtması.Sende tek sorunu kulak ağrıtması mı oldu? İyi ses kasılıyor vs. ise alacağım.
Çünkü bu fiyata daha iyisini bulmak zor.
Etmez. @Rambo Okan Güler kullanıyor.Sharkoon Rush ER3'ün görüntüsü çok kötü geldi bana. Ses olarak da GameNote daha iyiymiş. @TÇB hocam siz bu konuda bilgilisiniz sanırım. Ne önerirsiniz? H2016D pişman eder mi sizce?
Kulaklık rahatsız ediyor mu hocam? Yani 3-4 saat kullanımda kafayı veya kulağı acıtıyor mu? Teşekkürler şimdiden.Ürünü kullanıyorum, sorunuz varsa alabilirim.
Kafayı acıtmıyor, kulaklarda ufak bir rahatsızlık hissi oluyor, ağrı çekmedim şimdiye kadar.Kulaklık rahatsız ediyor mu hocam? Yani 3-4 saat kullanımda kafayı veya kulağı acıtıyor mu? Teşekkürler şimdiden.
Peki sizce ER3 mü almalıyım H2016D mi? Çok kararsız kaldım, birazdan sipariş edeceğim.Kafayı acıtmıyor, kulaklarda ufak bir rahatsızlık hissi oluyor, ağrı çekmedim şimdiye kadar.
Ben ikisi arasında kalıp H2016D tercih ettim. ER3 bana çok itici geldi, internet kafe kulaklığı gibi duruyor. Bunun dışında ses seviyesinden şikayet edenler de vardı, tercihimi H2016D tarafında kullandım bu yüzden.Peki sizce ER3 mü almalıyım H2016D mi? Çok kararsız kaldım, birazdan sipariş edeceğim.
Cevapların için teşekkürler, H2016D alacağım.Ben ikisi arasında kalıp H2016D tercih ettim. ER3 bana çok itici geldi, internet kafe kulaklığı gibi duruyor. Bunun dışında ses seviyesinden şikayet edenler de vardı, tercihimi H2016D tarafında kullandım bu yüzden.
Ses kalitesi de, ses düzeyi de tatmin etti beni açıkçası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.