Bekliyorum mikrofonu pek önemli değil ses kalitesi iyi olsun ses kasabileyim yeter. Bunca zamandır telefon kulaklığı ile oynuyordum bozuldu aynısını sipariş verdim ama alıştığım ses o değildi. Böyle bir şey alayım dedim araştırdım bunları bula bildim umarım beklediğim performansı alırım.
@Silinen üye Gamebooster'ı eleyin direkt. Sharkoon Rush ER3'de Tronsmart'ın yanına bile yaklaşamaz. HP hakkında hiçbir bilgim yok işte. Yine de ben olsam Tronsmart Sono alırdım. 53mm sürücülü versiyonunu kullanıyorum ben onun.
@Silinen üye Game Booster'ı eleyin direkt. Sharkoon rush ER3'de Tronsmart'ın yanına bile yaklaşamaz. HP hakkında hiçbir bilgim yok işte. Yine de ben olsam Tronsmart Sono alırdım. 53mm sürücülü versiyonunu kullanıyorum ben onun.
Tronsmart Sono'yu alacaktım zaten kafama koymuştum ama işte dediğim gibi durum biraz sıkışık belki aynı performansı verecek sadece ses açısından mikrofon değil aynı performansta bir şeyler önerirler diye açtım konuyu illaki benim attıklarımın olmasına gerek fiyatı sonoyu geçmesin yeter.
Bu kaç günde elime ulaşır bilmiyorum. Görünüş olarakta hoşuma gitti ama fazla beklemekte istemiyorum 2 ay sonra komple kopucam oyunlardan biraz tadını çıkartayım istedim. Burda da yeniyim varsa tanıdığın yardımcı olabilecek birileri etiketleyebilir misin veya konuyu öne çıkarma yok mu ?
@Silinen üye 10-15 günde elinize ulaşıyor hocam. Forumdan kaç kişiye aldırdık ve hepsine aşağı yukarı 10-15 günde sorunsuz geldi. @Ali Pınar hocama sorabilirsiniz E900 Pro ile ilgili sorularınızı.
@Silinen üye 10-15 günde elinize ulaşıyor hocam. Forumdan kaç kişiye aldırdık ve hepsine aşağı yukarı 10-15 günde sorunsuz geldi. @Ali Pınar hocama sorabilirsiniz E900 Pro ile ilgili sorularınızı.