Sharkoon Rush ER3 vs HP H360g vs GameBooster H12 vs Tronsmart Sono

@Silinen üye Game Booster'ı eleyin direkt. Sharkoon rush ER3'de Tronsmart'ın yanına bile yaklaşamaz. HP hakkında hiçbir bilgim yok işte. Yine de ben olsam Tronsmart Sono alırdım. 53mm sürücülü versiyonunu kullanıyorum ben onun.

Tronsmart Sono'yu alacaktım zaten kafama koymuştum ama işte dediğim gibi durum biraz sıkışık belki aynı performansı verecek sadece ses açısından mikrofon değil aynı performansta bir şeyler önerirler diye açtım konuyu illaki benim attıklarımın olmasına gerek fiyatı sonoyu geçmesin yeter.

@Silinen üye Bu bütçede TR'de alınabilecek başka güzel bir kulaklık yok zaten hocam. Yurt dışından alma imkanınız varsa Eksa E900 Pro öneririm.
Bu kaç günde elime ulaşır bilmiyorum. Görünüş olarakta hoşuma gitti ama fazla beklemekte istemiyorum 2 ay sonra komple kopucam oyunlardan biraz tadını çıkartayım istedim. Burda da yeniyim varsa tanıdığın yardımcı olabilecek birileri etiketleyebilir misin veya konuyu öne çıkarma yok mu ?

@Silinen üye 10-15 günde elinize ulaşıyor hocam. Forumdan kaç kişiye aldırdık ve hepsine aşağı yukarı 10-15 günde sorunsuz geldi. @Ali Pınar hocama sorabilirsiniz E900 Pro ile ilgili sorularınızı.
Herkese 10-15 günde ulaşmıyor işte. Bazılarına 1-2 ayda geliyor, bazılarına 2 haftada. Bence HP veya Gamenote H2016D alıp geçsin.

Herkese 10-15 günde ulaşmıyor işte. Bazılarına 1-2 ayda geliyor, bazılarına 2 haftada. Bence HP veya Gamenote H2016D alıp geçsin.

Sono yu neden önermedin kanka ses kasma açısından hangisi daha iyi olur görünüş umrumda değil ses kasmam yeterli.

Kanka sono 279 249'a inmiş seri 30 lira indirim yemiş ama arada yine 100 TL'lik bir fark var sence 100 TL fazla vermeye değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı