Sharkoon SGK3 Red vs Blue

156758

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar Sharkoon Sgk 3 almak üzereyim ama red ve blue arasında kaldım. Siz tecrübelerinizi aktarır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yukko'da 225TL'ye indiğinin haberini aldığım gibi satın aldım :D Red switch kullanıcısıyım ben o yüzden yine tercihimi kırmızıdan yandan kullandım. Ufak bir hatırlatma yapayım, Kailh switch bu fiyatlarda satılan klavyelerde çokça gördüğümüz Outemu'dan daha sert.

Yukko'da 225TL'ye indiğinin haberini aldığım gibi satın aldım :D Red switch kullanıcısıyım ben o yüzden yine tercihimi kırmızıdan yandan kullandım. Ufak bir hatırlatma yapayım, Kailh switch bu fiyatlarda satılan klavyelerde çokça gördüğümüz Outemu'dan daha sert.

Sertlik ne anlamda yorucu mu?

Ben merak ettiğim ürünleri alırım öyle :). İncelemesi TR tarafında yok zaten. Ürünün incelenmesi lazım özellikle Çin malı ürünler sarmış durumdayken aradan sıyrılabilecek fiyat ve kalitede.

Sinirlerim bozuk hocam dün yeni kulaklık aldım bütün para bitti alamıyorum klayveyi ne bileyim indirime girince alırım dedikten 1 gün sonra indirime gireceğini..

Sinirlerim bozuk hocam dün yeni kulaklık aldım bütün para bitti alamıyorum klayveyi ne bileyim indirime girince alırım dedikten 1 gün sonra indirime gireceğini..
Sanırım fiyatları sabitlemişler. Tüm Sharkoon ürünleri indirilmiş durumda. Kasaları zaten ucuzda ekstra ucuz hale gelmiş ve sunduklarıyla benzer kalitedeki ürünlerden çok daha alınası ve mantıklı hale gelmiş. Böyle markaları ülkemizde bu fiyatlara görmek çok güzel.

Farklı bir konuya attım görselleri ama asıl olması gereken yer burası sanki :D

Öncelikle bir çok Çin markası klavye kullandım o yüzden bu ürünün farklarını ilk 15dk anladım :). Sharkoon Skiller SGK3'ü bu fiyat bandında ki Trust GXT 890 Cada'yla karşılaştırmanın mantıklı olacağını düşünüyorum. RGB modları tamamen aynı ve renk canlılığı anlamında Sharkoon açık ara önde. Kailh ve Outemu switch karşılaştırmasında galip kim olur bilemiyorum ama benim oyum Outemu tarafında şimdilik en azından Red switch için. Özellikle Cherry MX Red çok yumuşak bir basıma ihtiyaç duyarken Kailh'de kısmen Cherry MX Black havası var. Tuş kapakları klasik Çin yapımı ürünler gibi tırtıklı ve dandik plastik değil. İşçiliğini tasarımını da beğendim. Açıkçası satın aldığım fiyatta yani 225TL'ye şuan Gamepower Warlock, JD 610 vb. ürünler satılıyor. Bu ürün varken aynı fiyata o ürünleri alanın aklından ciddi anlamda zoru vardır.

PC260026.JPG

PC260027.JPG

PC260028.JPG

PC260029.JPG

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı