- Makaleler
- 11
Arkadaşlar ucuz diye bunu aldım ama ucuz olması beni biraz ürküttü. Kullanır mı bu PSU?
Kötü olduğu kanısına nereden vardınız size bir sorun mu yaptı?Kötü bir PSU, fakat aldıysanız, biz bir şey yapamayız.
750Ti i3 2120 8GB RAM bir bilgisayarım var.Sistem parçalarınıza göre değişir. APU'ya da çok güç istemeyen bir ekran kartına sahipseniz sorun çıkartmaz.
Kalbimi çok derinden etkiledi, çok kırdı kalbi mi bu PSU, bir şey yapmak ne kelime?Kötü olduğu kanısına nereden vardınız size bir sorun mu yaptı?
Korkum dahada arttı ama 750Ti sistemde sorun çıkarmaz sanırım pek güç isteyen bir sistem değil benim ki.Kalbimi çok derinden etkiledi, çok kırdı kalbi mi bu PSU, bir şey yapmak ne kelime?
Sharkoon SHP V2 modeli neden tercih edilmemeli?
Merhaba arkadaşlar, bu konuda sizlere Sharkoon SHP V2 modeli neden tercih edilmemeli, bunu anlatmaya çalışacağım. Böyle bir konuyu açmamın sebebi Sosyal'de dolaşırken gün içinde en az 2-3 kez bu PSU ile bir toplama veya "alınır mı?" adı altında konu görmem. Konuda önce sebeplerini anlatıp...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.