Sharkoon SHP V2 modeli neden tercih edilmemeli?

Aralarındaki fiyat farkına değer mi peki? Ben de Zalman Wattgiga almayı aklımdan geçiriyordum.
Hangisi ucuzsa.
Habar hocam ezber değil, sadece bu PSU’nun eski ve alternatifleri varken kötü olduğunu insanlara öğretmeye çalışan faydalı bir konu olarak görmeye çalışmak daha iyi olacaktır.
Yapılan rehberden bahsetmiyorum, yapılan rehber gayet açıklayıcı olmuş.

Sharkoon 750W 80+Gold sertifikalı güç kaynağı içinde aynı durum söz konusu mu? Sharkoon önerir misiniz?

Sharkoon 750W 80+Gold sertifikalı güç kaynağı içinde aynı durum söz konusu mu? Sharkoon önerir misiniz?
Sharkoon genel olarak iyi bir marka aslında. WPM Gold Zero modelinden bahsediyorsunuz sanırım, Tierlistlerde Tier C olarak geçiyor, fena değil sanırım fazla bilgim yok bu model hakkında.

Bana kaliteli bir 750W 80+Gold sertifikalı modüler/yarı modüler güç kaynağı önerebilir misiniz? 1000₺ bütçe ile.

Hocam bu mesajınızı daha yeni gördüm, geç cevap için kusura bakmayın lütfen. ECO serisi fiyatına göre iyi özellikler sunmuyor diyebilirim.

Kendi sitesinde hakkında detaylı bir bilgi yok, satılan sayfalarda da OVP, UVP, OPP ve SCP korumalarına sahip olduğu yazıyor. En önemli korumalarından biri olan OCP yani aşırı akım koruması da eksik.

Grup düzenlemesi kullanıyor, verimsiz diyebiliriz dolayısıyla. Ayrıca kimi için bir sorun oluşturmaz ama kabloları rengarenk bu modelin, kasa içinde hoş durmuyor, bu da bir eksi bana göre. Bulunduğu fiyatta da daha iyi alternatiflerinin olduğunu düşünüyorum.

Ellerine sağlık Astro :D.Soranlara bu konuyu atacağım. Kaydettim haberin ola :).
Astro bir şey soracağım. Benim PSU kabloları siyah zannediyordum rengarenk geldi. Normalde Rainbow severim fakat kalitesiz gözükenlerden. Kablo önerin var mıdır? Bir de uzatma taksam kirlilik oluşturur mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı