J2akun
Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Çan çin çon? Marka alman markasi yanlız.Adını ilk defa duyduğum bir çan çin çon firma. Buyrun: High Power 500W Eco Serisi 80+ Bronz Güç Kaynağı
Alternatif: FSP FSP500-60AHBC 500W 80+ PFC Aktif Power Supply Fiyatı
Zamanındaki bilgisizliğim, kusura bakmayın. 2 sene geçmiş o cevabı vereli.Çan çin çon? Marka alman markasi yanlız.
Şu an olsa cevabın ne olurdu? Sadece merakZamanındaki bilgisizliğim, kusura bakmayın. 2 sene geçmiş o cevabı vereli.
Tavsiye ederdim. Güzel markadır Sharkoon. F/P ürünleri var.Şu an olsa cevabın ne olurdu? Sadece merak![]()
Sharkoon kaliteli ve ürünlerini forumda öneririm merak ettiğim sizin şu an olan düşünceniz.Tavsiye ederdim. Güzel markadır Sharkoon. F/P ürünleri var.
Önemli değil. Asıl ben özür dilerim eski mesaj olduğunu farketmemişim.Zamanındaki bilgisizliğim, kusura bakmayın. 2 sene geçmiş o cevabı vereli.
Estağfirullah. Hepimiz hata yapabiliriz.Önemli değil. Asıl ben özür dilerim eski mesaj olduğunu farketmemişim.
Yani dediğim gibi, güzel bir markadır. Ben de forumda öneririm ve arkadaşlarım "bu sistem iyi midir" diye yazarken sisteme Sharkoon PSU veya kasa koyma alışkanlığı kazandılar sayemde.Sharkoon kaliteli ve ürünlerini forumda öneririm merak ettiğim sizin şu an olan düşünceniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.