Sharkoon SHP650 V2 vs High Power 600W PERFORMANCE HP1-J600GD-F12S GD

Evet aynısını söyledim.
Aksini iddaa etmedim, açıklık getirdim sadece.
Sizin yazdığınız başlıkta zalman psu var onu düşünmelimiyim sence?
Zalman olarak:

Wattera, GigaMax, LVII PSU’larının uygun W’a sahip olanlarını araştırabilirsiniz, bütçe aralığında iyilerdir. Ancak GD’den iyi midir kötü müdür tartışılır.

Şimdi ayrıntıya girmeden yüzeysel bakarsak öncelikle birisi gold sertifikalı, diğeri sertifikasız düz 80+. Buradan tokatladı. 2. olarak Sharkoon PSU 650W avantajlı olarak gözükse de 2012 model Corsair VS PSU'larıyla aynı iç yapıya sahip, eski ve birkaç koruması eksik. Bu nedenle önermem. 3. olarak High Power'ın o modeli taş gibi model. 600 TL fiyat bandında ondan iyisi yok.

Birde yeni gördüm High Power 600w bronz sertifika ve gold sertifika ile aralarında 100TL kadar fark var hangisini tercih etmeliyim?
İç yapıları farklıdır büyük ihtimalle, kullandıkları kapasitörler de keza. Yani aynı PSU değiller bilmenizi isterim, yine de sıkıntı bir PSU olacağını düşünmüyorum bahsettiğiniz model şu ise: HighPower Bronze.

SHP650 veya o fiyat aralığındaki daha iyi güç kaynakları giriş seviye sistemlerde kullanılabilir, üst seviye bir sistem kullanacaksanız Performance GD tercih edin.
yine de sıkıntı bir PSU olacağını düşünmüyorum bahsettiğiniz model şu ise: HighPower Bronze.
Eco Bronze da giriş seviyesi bir ürün. Element Bronze'dan bahsediyorsanız ona bakmak lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı