Sharkoon SHP650 V2 vs Zalman ZM600-TXII

Kesinlikle Zalman ZM600, SHP650 modelinde OCP koruması yok, PSU'ların da en önemli koruması budur. Yüksek bir voltaj geldiği anda sisteminizden ümidinizi kesebilirsiniz.

SHP650 v2 modelinde OVP koruması mevcut, OCP ile farkı nedir?
Pardon, yüksek voltaj değil aşırı akım olmalıydı. OVP yüksek voltaj, zaten her PSU'da olması gereken zorunlu bir koruma o. OCP ise aşırı akım koruması.

Kendisi grup düzenlemeli bir PSU, yani 12V kanalına yük bindiği an 5V kanalını sabit tutamaz, çünkü aynı yerden kontrol ediyor bu iki kanalı da. Daha başka nedenler de sayılabilir.

Pardon, yüksek voltaj değil aşırı akım olmalıydı. OVP yüksek voltaj, zaten her PSU'da olması gereken zorunlu bir koruma o. OCP ise aşırı akım koruması.

Kendisi grup düzenlemeli bir PSU, yani 12V kanalına yük bindiği an 5V kanalını sabit tutamaz, çünkü aynı yerden kontrol ediyor bu iki kanalı da. Daha başka nedenler de sayılabilir.
Ben de SHP650 v2 kullanıyorum, tam 1 sene olacak. Çeşitli elektrik kesintileri de yaşadım ama bir problem olmadı. Sizce değiştirmeli miyim?

Ben de SHP650 v2 kullanıyorum, tam 1 sene olacak. Çeşitli elektrik kesintileri de yaşadım ama bir problem olmadı. Sizce değiştirmeli miyim?
İsterseniz değiştirin, elektrik kesintilerine günümüz PSU'larının hepsi dayanabilir bir sayıya kadar. Rmpage de GamePower da. Aşağıya koyduğum linklere de bakın. :)

İsterseniz değiştirin, elektrik kesintilerine günümüz PSU'larının hepsi dayanabilir bir sayıya kadar. Rmpage de GamePower da. Aşağıya koyduğum linklere de bakın. :)

Teşekkür ederim, gün içerisinde yeni psu siparişi geçeceğim. Önerdiğin model var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00