Sharkoon shP650 vs Power Boost ATX650B glacier

Chupa Chups

Megapat
Katılım
2 Temmuz 2016
Mesajlar
186
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar,

RTX 3070'e geçiş yapacağım. Şu anda Everest rhino 432'nin kendi PSU' sunu kullanıyorum. 600W ve herhangi bir sertifikası yok. Ben yetersiz kalacağını düşünüyorum sizce de öyle mi?

İkinci olarak yetersiz kalacağını düşündüğüm için şu PSU'lar hakkında fikrinizi almak istedim. Sizce alınır mı?



Öneriniz varsa paylaşabilirsiniz, teşekkürler.
 
Bütçe arttırın. Ya da en minimum bu PSU'yu alın.

High Power 750W 80+ GOLD Performance GD

 
Buyrun attıklarınızdan çok daha iyiler.
 
Cougar STX-700 80 Plus 700W Power Supply PC güç kaynağı puma gücü 599, 90 TL yerine 499, 90 TL.
Buyurun attıklarınızdan çok daha iyiler.

Bunların hepsi trash dediğimiz 4. sınıf tier D ya da C (dip not ekleyeyim tier C'de iyi kullanışlı ürünler var hepsi alınmaz değil ama ideali b ve üstü genellikle) kalitesi en alt seviye bu tip High end grafik kartlarına önerilmeyecek PSU'lardır. Lütfen önerilerinizi çok dikkat ederek tekrar gözden geçirin.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı