Sharkoon SilentStorm Cool Zero 3080 Ti için uyumlu mu?

Bu güç kaynağını bu ekran kartına takarken kablolarda uyumsuzluk olur mu? Birisi sitenin yorumlarında uyumsuz demiş tam anlayamadım.

Pinler standart oluyor. Sizinki 16 pinmiş. PSU'da 4 tane GPU için güç girişi bulunuyor. Herhangi bir eksiklik göremedim.
hocam size extradan bide şunu sorim , 850 watt yeterli olur mu ? işlemciyi de 12700f alacağım.

Bu güç kaynağını bu ekran kartına takarken kablolarda uyumsuzluk olur mu? Birisi sitenin yorumlarında uyumsuz demiş tam anlayamadım.
Sharkoon SilentStorm Cool Zero 850W 80+ Gold Tam Modüler PSU Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
alttaki ilk yorumda adamın yazdığını yanlış anlamadıysam uyumsuz demiş

O 3080 için demiş. Şöyle bir link bırakayım aynı ekran kartına baktığımıza siz de emin olun, 16 pin görüyorum ben. Siz yine de bakın, gözüm aşırı yorgun belki yanlış görüyorumdur.

GeForce RTX™ 3080 Ti GAMING OC 12G Gallery | Graphics Card - GIGABYTE Global

Bahsettiğim fotoğrafı da aşağıya bıraktım.

hocam size extradan bide şunu sorim , 850 watt yeterli olur mu ?
Fazlası bile var. Hiç sıkıntı olmaz. NVIDIA 750W öneriyor.

Pinler standart oluyor. Sizinki 16 pinmiş. PSU'da 4 tane GPU için güç girişi bulunuyor. Herhangi bir eksiklik göremedim.

Tam nerede uyumsuz denmiş link atar mısınız?
Yazıda hatam var. 2 tane GPU girişi var. Yani 16 pin desteği var.

Dosya Ekleri

• 1000.png
    1000.png
    77,2 KB · Görüntüleme: 32
O 3080 için demiş. Şöyle bir link bırakayım aynı ekran kartına baktığımıza siz de emin olun, 16 pin görüyorum ben. Siz yine de bakın, gözüm aşırı yorgun belki yanlış görüyorumdur.

GeForce RTX™ 3080 Ti GAMING OC 12G Gallery | Graphics Card - GIGABYTE Global

Bahsettiğim fotoğrafı da aşağıya bıraktım.

Fazlası bile var. Hiç sıkıntı olmaz. NVIDIA 750W öneriyor.

Yazıda hatam var. 2 tane GPU girişi var. Yani 16 pin desteği var.
çok teşekkür ediyorum hocam yardımınız için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı