Sharkoon skiller sgH30 alınır mı?

Yok normalde tam tersi çok fazla sese dayanamıyorum genel olarak kulaklıklardada ses seviyesi düşükte kullanıyorum. Şu an idare etmelik 15TL'lik kulak içi kullanıyorum. Ses seviyesi normal kulaklıklara göre çok daha az olmasına rağmen bana normal geliyor.Dediğim gibi heralde kulaklıkta bir arıza var.
Öyleyse satıcıyla iletişime geçin, bazen insanlar kulağında sorun olduğunu 35-40 yaşlarında fark ediyorlar, ben de her ihtimale karşı işitme testi yapmanızı önerdim.

Bu arada önce başka bir bilgisayarda test edin kulaklığı.

Şu an 287 TL alınır mı?
Bildiğim kadarıyla HS35 önerilmiyor forumda, birçok sıkıntısı vardı.

CH321 ile sgH30 arasında kaldım bu hafta almam gerek birisini.
Bence SGH-30'un mikrofonu CH 321'inkinden iyi, mikrofon testlerine bakmanızı öneririm, ayrıca CH 321'in her kafaya uygun olmadığını ve bazı kişilerde kulağı sıktığını okumuştum, bir de bilgisayarı kapattığında bile kulaklığın ışığı yanmaya devam ediyordu sanırım, yazılımı da yok diye biliyorum, SGH-30'da yazılım desteği var.

Bence SGH-30'un mikrofonu ch 321'inkinden iyi, mikrofon testlerine bakmanızı öneririm, ayrıca ch 321'in her kafaya uygun olmadığını ve bazı kişilerde kulağı sıktığını okumuştum, bir de bilgisayarı kapattığında bile kulaklığın ışığı yanmaya devam ediyordu sanırım, yazılımı da yok diye biliyorum, SGH-30'da yazılım desteği var.

Tamamdır, teşekkürler.

Yok normalde tam tersi çok fazla sese dayanamıyorum genel olarak kulaklıklardada ses seviyesi düşükte kullanıyorum. Şu an idare etmelik 15TL'lik kulak içi kullanıyorum. Ses seviyesi normal kulaklıklara göre çok daha az olmasına rağmen bana normal geliyor.Dediğim gibi heralde kulaklıkta bir arıza var.
arızanın neyde olduğunu öğrenebildin mi bende bu kulaklığı yada rampage comfortu almayı düşünüyorum

Bence SGH-30'un mikrofonu ch 321'inkinden iyi, mikrofon testlerine bakmanızı öneririm, ayrıca ch 321'in her kafaya uygun olmadığını ve bazı kişilerde kulağı sıktığını okumuştum, bir de bilgisayarı kapattığında bile kulaklığın ışığı yanmaya devam ediyordu sanırım, yazılımı da yok diye biliyorum, SGH-30'da yazılım desteği var.

Hocam ben size söylemiştim ya Sharkoon skiller SGH-30 aldım ama iade edeceğim diye iade etmeyeceğim ayarını yaptım gayet iyi kulaklık sesi sağ üstteki ayarından yükselttim 60'dı 100e çektim çok iyi kalitesi var.

Hocam ben size söylemiştim ya Sharkoon skiller SGH-30 aldım ama iade edeceğim diye iade etmeyeceğim ayarını yaptım gayet iyi kulaklık sesi sağ üstteki ayarından yükselttim 60'dı 100e çektim çok iyi kalitesi var.
Evet ses seviyesi gayet yeterli, özellikle kontrol etmenizi istemiştim, kulaklığın hoşunuza gitmesine sevindim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı