Sharkoon skiller sgH30 alınır mı?

Öyleyse satıcıyla iletişime geçin, bazen insanlar kulağında sorun olduğunu 35-40 yaşlarında fark ediyorlar, ben de her ihtimale karşı işitme testi yapmanızı önerdim.

Bu arada önce başka bir bilgisayarda test edin kulaklığı.

Bildiğim kadarıyla HS35 önerilmiyor forumda, birçok sıkıntısı vardı.

CH321 ile sgH30 arasında kaldım bu hafta almam gerek birisini.
Bence SGH-30'un mikrofonu CH 321'inkinden iyi, mikrofon testlerine bakmanızı öneririm, ayrıca CH 321'in her kafaya uygun olmadığını ve bazı kişilerde kulağı sıktığını okumuştum, bir de bilgisayarı kapattığında bile kulaklığın ışığı yanmaya devam ediyordu sanırım, yazılımı da yok diye biliyorum, SGH-30'da yazılım desteği var.

Tamamdır, teşekkürler.

arızanın neyde olduğunu öğrenebildin mi bende bu kulaklığı yada rampage comfortu almayı düşünüyorum

Hocam ben size söylemiştim ya Sharkoon skiller SGH-30 aldım ama iade edeceğim diye iade etmeyeceğim ayarını yaptım gayet iyi kulaklık sesi sağ üstteki ayarından yükselttim 60'dı 100e çektim çok iyi kalitesi var.

Evet ses seviyesi gayet yeterli, özellikle kontrol etmenizi istemiştim, kulaklığın hoşunuza gitmesine sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…