Sharkoon skıller sgH30 vs. Cooler Master CH321

Luser 2

Hectopat
Daha fazla  
Sizce yukarıdaki kulaklıklardan hangisi alınmalıdır? Bir karar veremedim. Sharkoon'un mikrofonu güzel diyiyorlar Cooler Master'in ise malzemesi daha güzel diyorlar.

SGH-30'u 1 hafta önce kadar satın aldım, gayet memnunum, mikrofonu gerçekten çok iyi, cızırtı veya arka plan sesi yok, kulaklığın kullanımı rahat, akşama kadar kullanıyorum, yazılımında çeşitli özellikler ve sanal 7.1 de var, 1 haftalık kullanımım sonunda fiyatını kesinlikle hak ettiğini söyleyebilirim. Üstelik oldukça şık görünüyor.

SGH-30'u 1 hafta önce kadar satın aldım, gayet memnunum, mikrofonu gerçekten çok iyi, cızırtı veya arka plan sesi yok, kulaklığın kullanımı rahat, akşama kadar kullanıyorum, yazılımında çeşitli özellikler ve sanal 7.1 de var, 1 haftalık kullanımım sonunda fiyatını kesinlikle hak ettiğini söyleyebilirim. Üstelik oldukça şık görünüyor.

Sağ olasın yorumun için bana bir link atabilir misin kulaklık için.

Bir de bu kulaklığın Sharkoon skiller sgh3 diye modeli var aynı mıdır aklım karıştı.

Ben buradan aldım, bir sıkıntı çıkmadı.

Kargo parasını kapıdamı ödedin. Yoksa 291 liraya eklediler mi?
Hayır aynı değil, o dediğiniz satışta olmayan eski bir model sanırım, siz benim attığımı alın eğer alacaksanız.

Alacağım inşallah yanındada Logitech G203 Lightsync iyi ikili olurlar :D

Tamamdır eğer alırsam sana yazarım kulaklığın iyi kötü yanlarını kötü yanının olacağını zannetmiyorum.
Kötü yanı pek yok aslında, mikrofonu çıkmıyor, o belki kötü olabilir. Sesi çok fazla artırınca birkaç yerde cızırtı yapmıştı ama sanal 7.1 açıkken olmuştu sanırım, yine de o kadar yüksekte kullanmaz sanırım çoğu insan. bir de çok uzun süre takınca çıkarma hissiyatı hissediyorsunuz birkaç dakikalığına. Şu an sanal 7.1 açık kullanıyorum, hiç cızırtı yok, her şeyi son seviyeye kadar yükseltince ufak cızırtılar olmuştu ama çok nadiren.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı