gereksiz0033
Hectopat
Alacagım sistem:
- B45m anakart
- R5 2600 işlemci
- 2x8 RAM
- RX 580 ekran kartı
Kasayı lütfen değiştir hava sirkülasyonu berbat. Bizzat kendim kullanıyorum ve bu sorunun içindeyim. Ancak yan camı açarsan biraz düzeliyor. Ön camı çıkartırsanız %100 çözülüyor ancak tozlanıyor.Alacagım sistem:
- B45m anakart
- R5 2600 işlemci
- 2x8 RAM
- RX 580 ekran kartı
Aynı fiyata alınabilecek ne var ?Kasayı lütfen değiştir hava sirkülasyonu berbat. Bizzat kendim kullanıyorum ve bu sorunun içindeyim. Ancak yan camı açarsan biraz düzeliyor. Ön camı çıkartırsanız %100 çözülüyor ancak tozlanıyor.
Yeni bir konu açabilirsin bütçeni belirterek hava sirkülasyonu iyi bir kasa isteyebilirsin. Kasalar hakkında bilgim yok ama bu kasanın berbat olduğunu biliyorum.Aynı fiyata alınabilecek ne var ?
Kardelim Sharkoon TG4'ün hava akışı gayet iyi, Sharkoon TG5 USB 3.0 4x Kırmızı Led Fanlı Pencereli ATX Gaming Kasa TG5-RED Yeni seri kasasını öneririm.Aynı fiyata alınabilecek ne var ?
Değil maalesef sadece önde yandaki ızgaralardan hava çıkışı yapılabiliyor. Bir de egzoz fandan üstünde vs. yer yok ve ızgara çok küçük. TG5 serisinin hava akışı gayet güzel.Kardelim Sharkoon TG4'ün hava akışı gayet iyi, Sharkoon TG5 USB 3.0 4x Kırmızı Led Fanlı Pencereli ATX Gaming Kasa TG5-RED Yeni seri kasasını öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.