Sharkoon TG5 alınır mı?

Zelaroth

Kilopat
Merhabalar, ben kasa almayı düşünüyorum. Fakat beğendiğim kasa markalarının belirli modelleri bütçemi bir nebze aştığından ötürü ve bütçemi fazla aşmamak adına Sharkoon'un TG5 model kasasına yöneldim. Esas sorum ise; Sharkoon TG5 almaya değer mi acaba? Fiyat, performans ve soğutma anlamında nasıl değerlendirirsiniz kasayı? Ayrıca kasa ile beraber gelen fanların kalitesi nasıldır? Kullananların yorumlarını ve önerilerini alabilirsem çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıcıların genel yorumu iyi. Hava sirkülasyonu ve fiyat performans konusunda seni üzmeyecek kasalardan biri.
Sağ olun hocam yorumunuz için.
Öne takılan fanlar ne kadar hava alabilir bilmiyorum lakin neden alınmasın güzel bir kasa.
Teşekkür ederim, yanlardan sanırım hava alabilecek boşluklar var. Bende ne kadar hava alabileceği konusunda şüphelere sahiptim fakat genel olarak herhalde çok sorun teşkil etmez çünkü istediğim model ile arasında 130-140 TL'lik bir fark var ki şuanki bütçemle o kadarlara çıkamıyorum maalesef. :(

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı