hocam, soğutması iyi olabilir de çok ses gelmiyor mu? Videodan gözlemlediğim kadarıyla konuşuyorum. Bende bu kasayı almayı düşünüyorum, bu kasanın artıları ve eksileri nelerdir?
Cevap verdiğiniz için teşekkürler, ekran kartı ve işlemci sıcaklık değerleri normal mi? Son sorum da fanların hızı ayarlanabiliyor mu? (Anakart veya kendi yazılımı üzerinden)
Cevap verdiğiniz için teşekkürler, ekran kartı ve işlemci sıcaklık değerleri normal mi? Son sorum da fanların hızı ayarlanabiliyor mu? (Anakart veya kendi yazılımı üzerinden)
Görüntü güzel. Soğutmada da sıkıntı yoksa alınabilir gibi duruyor. Fanların yönü nasıl? Öndeki 3 fan içeri üflüyor sanırım diğer üstteki 2 fan ve arkadaki fanla birlikte egsoz mu?
Görüntü güzel. Soğutmada da sıkıntı yoksa alınabilir gibi duruyor. Fanların yönü nasıl? Öndeki 3 fan içeri üflüyor sanırım diğer üstteki 2 fan ve arkadaki fanla birlikte egsoz mu?
@cengo42 Hocam üst tarafta radyatör desteği var mı? Sitesinde baktım 280mm ve 360mm fan desteği var fakat radyatörle ilgili bir bilgi bulamadım 280mm veya 360mm radyatör takılabilir mi ?
Hocam üst tarafta radyatör desteği var mı? Sitesinde baktım 280mm ve 360mm fan desteği var fakat radyatörle ilgili bir bilgi bulamadım 280mm radyatör takılabilir mi ?