Sharkoon TG5 vs Cooler Master Masterbox MB 520

toprox

Decapat
Katılım
18 Eylül 2018
Mesajlar
777
Makaleler
4
Çözümler
3
Yer
Denizli
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu iki kasa arasından, hava sirkülasyonu haliyle de soğutması en iyi olanı hangisidir? Kablolama ve malzeme konusunda hangisini tercih edersiniz?
İkisi de PSU ile geliyor ve Cooler Master'daki 500 W 80+, Sharkoon'daki 750 W 80+. Sistem özelliklerime göre her iki miktar da sistemimi besleyebiliyor.
 
Çok fazla şikayet var, hava sirkülasyonundan memnun değilmiş kullanan bir kısım.

Mb520 Rgb kullanıcısıyım. Havalandırması gayet iyi ve yeterli. Önceki mesajlarımda işlemci ve anakart sıcaklık testi başlıklarında sonuçlarım mevcut.
Kasanın kablolama olanakları oldukça başarılı. İlk defa sıfırdan kendi kasamı toplamıştım ben bile rahatça yapabildim. Boşluklar ve delikler oldukça kullanışlı. Ek olarak sıvı soğutma, radyatör ve fan uyumluluğu çok geniş.
 
MB511 modelini alın alıyorsanız. Çünkü önü mesh panel. Mesh panel hava alma açısından daha iyi yani hava sirkülasyonu daha iyi.
 
Ben dün MB511 aldım, çok iyi bir hava sirkülasyonu mevcut. MB520 ön kısmı akrilik sadece yanlardan giriş sağlıyor. MB511 komple mesh.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı