Disclamier
Hectopat
Bu iki PSU'dan hangisini seçmeliyim? Önerebileceğiniz başka alternatifler var mı?
400 TL'den fazla veremem.
400 TL'den fazla veremem.
![]()
FSP Hydro 500 80plus Bronze 500w Güç Kaynağı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
FSP Hydro 500 80plus Bronze 500w Güç Kaynağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Aynı ürün, bazı yerlerde Hydro, bazı yerlerde K olarak geçiyor.Hydro ve Hydro k arasındaki fark nedir acaba?
Aynı ürün, bazı yerlerde Hydro, bazı yerlerde k olarak geçiyor.
![]()
HYDRO
FSP Hydro serisi, yüksek performansa ihtiyaç duyan PC DIY meraklıları ve oyuncular için ekonomik bir çözüm olarak tasarlanmıştır. 80 plus BRONZE sertifkası ile %88' e kadar verimlilik sağlar.www.fsplifestyle.com
![]()
Hydro (K)
FSP Hydro series is designed for the need of general gamers who need good performance at affordable prices. By 230V 80Plus bronze certification, its efficiency can be reached up to 88% at typical loading.www.fsplifestyle.com
Fiyatları aynı neredeyse, 128 Bit alın. 128 Bit biraz daha iyi performans veriyordu diye biliyorum.Peki RX 550 alacağım öneri istemiyorum64 Bit olsa sıkıntı çıkar mı yoksa 128 bitlik mi alayım. Bunun cevabını alamıyorum bir türlü herkes öneri söylüyor.
![]()
ASUS Phoenix Radeon Rx 550 2gb 128 Bit Ekran Kartı - Fiyatı, Yorumları
ASUS Phoenix Radeon Rx 550 2gb 128 Bit Ekran Kartı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Sapphire Radeon RX 550 2GB 64Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SAPPHIRE Rx 550 2gb Pulse 11268-21-20g Gddr5 64bit Hdmı Dvı Displayport Pcıe 16x V3.0 Ekran Kartı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.