2 tane Power Supply buldum nasıl oldukları hakkında pek fikrim yok ama shaarkon markasına daha yakınım fiyatını hak ediyor mu ve de 2000 bin TL civarı PSU önerisi istiyorum.
Kullanacağınız sistem nedir ekran kartı ve işlemci? FSP daha iyi bir marka.
Ayni fikirdeyimSharkoon hem bilindik değil hem de FSP'ye nazaran daha az kaliteli. PSU önemli bir bileşen olduğu için kaliteli olanı tercih etmekte fayda var, sertifikalara da dikkat edilmeli. İleri dönemlerdeki parça geliştirmelerine de açık olması amacıyla verimlilik ve watt da çok önemli.
Marka olarak Corsair veya NZXT önerebilirim.
Ben de Sharkoon var. Bir yıldan fazladır kullanmaktayım. Bir sorun yaşamadım. Ama içinize sinmediyse daha bilindik markalara yönelin.
Sharkoon'da gayet kaliteli markadır hocam. Modelden modele değişiklik gösterebilir ama attığınız model kaliteli ve güvenilir bir PSU.Ayni fikirdeyim
Sharkoon'da gayet kaliteli markadır hocam. Modelden modele değişiklik gösterebilir ama attığınız model kaliteli ve güvenilir bir PSU.
Sharkoon'da gayet kaliteli markadır hocam. Modelden modele değişiklik gösterebilir ama attığınız model kaliteli ve güvenilir bir PSU.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.