Sharkoon ve FSP PSU markaları nasıldır?

Kroxzi

Hectopat
Daha fazla  
Sharkoon hem bilindik değil hem de FSP'ye nazaran daha az kaliteli. PSU önemli bir bileşen olduğu için kaliteli olanı tercih etmekte fayda var, sertifikalara da dikkat edilmeli. İleri dönemlerdeki parça geliştirmelerine de açık olması amacıyla verimlilik ve watt da çok önemli.

Marka olarak Corsair veya NZXT önerebilirim.

Sharkoon hem bilindik değil hem de FSP'ye nazaran daha az kaliteli. PSU önemli bir bileşen olduğu için kaliteli olanı tercih etmekte fayda var, sertifikalara da dikkat edilmeli. İleri dönemlerdeki parça geliştirmelerine de açık olması amacıyla verimlilik ve watt da çok önemli.

Ayni fikirdeyim

Ben de Sharkoon var. Bir yıldan fazladır kullanmaktayım. Bir sorun yaşamadım. Ama içinize sinmediyse daha bilindik markalara yönelin.

Aslında shaarkon daha çok içime siniyor ama bazı kötü yorumlar var.

Sharkoon'da gayet kaliteli markadır hocam. Modelden modele değişiklik gösterebilir ama attığınız model kaliteli ve güvenilir bir PSU.

Teşekkür ediyorum attığınız PSU da exstra bir özellik var mı fan kapama veya delay gibi.

Sharkoon'da gayet kaliteli markadır hocam. Modelden modele değişiklik gösterebilir ama attığınız model kaliteli ve güvenilir bir PSU.

Bu nasıldır 200 TL daha koymaya degermi.

Corsair markasında hangi modeller var

Technopat Haberler

Geri
Yukarı