Sharkoon ve FSP PSU markaları nasıldır?

Bunada bakabilirsiniz.

Shaarkon yerine bunun tercih edilebileceğine eminsiniz değil mi kararsız kaldım.

Bilindik markalardan şaşmamak lazım özellikle Corsair güç kaynağı konusunda kendini kanıtlamış bir şirket 10 senedir Corsair kullanırım, RMx serisinin 850W versiyonu var şu anda, yağ gibi kayıyor. :D

2500TL.
Corsair 750W RMx Serisi 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı

1920TL.
NZXT 750W C750 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı

Corsair shaarkon Power Supply yerine 500 TL daha koyulup alınmasını hak ediyor mu bu modeli kararsız kaldim.

Shaarkon yerine bunun tercih edilebileceğine eminsiniz değil mi kararsız kaldım.

Corsair shaarkon Power Supply yerine 500 TL daha koyulup alınmasını hak ediyor mu bu modeli kararsız kaldim.

Corsair kalitesi ve güvenilirliği 500 liraya fazlasıyla değer, eski Corsair güç kaynağımı 5 yıl kullandım hala duruyor ve sapasağlam, sistem yükselttiğim için yeniledim yoksa bir 5 sene daha kullanırdım sanırım.

NZXT de gayet iyi bir firmadır, güç kaynaklarını hiç kullanmadım ama güvenilir bir firmadır. 500 lira daha fazla vermek istemiyorum diyorsan, pişman etmez sanırım.

C750 en iyi PSU'lardan biridir Coolzero'dan da daha iyidir alabilirsiniz.

C750 en iyi PSU'lardan biridir Coolzero'dan da daha iyidir alabilirsiniz.

Teşekkür ederim hocam bakayım bir.

Corsair kalitesi ve güvenilirliği 500 liraya fazlasıyla değer, eski Corsair güç kaynağımı 5 yıl kullandım hala duruyor ve sapasağlam, sistem yükselttiğim için yeniledim yoksa bir 5 sene daha kullanırdım sanırım.

NZXT de gayet iyi bir firmadır, güç kaynaklarını hiç kullanmadım ama güvenilir bir firmadır. 500 lira daha fazla vermek istemiyorum diyorsan, pişman etmez sanırım.
Teşekkür ederim

SS Cool Zero, Hyper Pro'dan daha iyi bir model. Sharkoon veya FSP olmasinin bir esprisi yok model daha onemli olduktan sonra.

2019'dan beridir Sharkoon 850W silentstorm cool Zero 80+ Gold tam modüler güç kaynağı'nı kullanmaktayım. Şimdiye kadar bir sorununu görmedim. Alman tankı tık demedi 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı