Sharkoon WPM 650W+ alınır mı?

Bir sıkıntı yaşayan duymadım fakat üç tane korumasının eksik olduğu yerli ve yabancı forumlarda sık sık dile getiriliyor. Eğer imkanınız varsa Sharkoon'dan sadece SilentStorm CoolZero model bir psu alın. 650w olanı geçen gün indirimde 1000 liraya satıldı, kocaman ve çok sessiz.
 
Oyun oynamayı düşünüyorsanız 700 - 750W alsanız daha iyi olur diye düşünüyorum 650W 6750 XT için yetersiz kalabilir
 
Kaliteli bir marka ama 80+ Bronze veya Gold almanızı tavsiye ediyorum bütçenize uygunsa eğer. Bütçeniz uygun değilsede yetecektir diye tahmin ediyorum.
 
Bir sıkıntı yaşayan duymadım fakat üç tane korumasının eksik olduğu yerli ve yabancı forumlarda sık sık dile getiriliyor. Eğer imkanınız varsa Sharkoon'dan sadece silentstorm coolzero model bir PSU alın. 650W olanı geçen gün indirimde 1000 liraya satıldı, kocaman ve çok sessiz.

Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W 80+ Gold bu model nasıl peki fiyat olarak şu an oldukça uygun gibi geldi.
 
Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W 80+ Gold bu model nasıl peki fiyat olarak şu an oldukça uygun gibi geldi.
Bunu alın;

 
Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W 80+ Gold bu model nasıl peki fiyat olarak şu an oldukça uygun gibi geldi.
Fiyat olarak gerçekten uygunmuş. Tavsiye20 kodu ile 20 lira daha indirim alabilirsiniz. Bahsettiğim model bu işte, tüm psu tier listelerinde Tier A kategorisinde görülüyor, yalnızca fazla incelemesi bulunmadığı ve garanti süresinin baba markalardaki gibi 5 - 10 yıl olmadığı için Tier A'ların düşük öncelikli listelerinde bulunuyor.

Tek dikkat etmeniz gereken kasaya sığdırmak olur, biraz büyük. Fakat bence fiyatına göre eksiksiz bir psu.
 
Bunu alın;

Bunu alın.
 
Sanırım High Power konunun kazananı oluyor.
High power yurt dışında fazla bilinen bir model olmadığı için çok tavsiye edilmez fakat bizim ülkemizde çok yaygın ve Sirtec üretimi. Hem Performance GD 600W hem de Element Br 750W modellerini kullandım herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Sadece performance gd'de bir süre sonra coil whine problemi başladı, o linkteki modelin 600w olanı.

Bir de şöyle bir dezavantajı var, ithalatçısı Akortek isimli firma yani Teknobiyotik. Ben ürünü DFS Bilgisayar'dan satın almıştım. coil whine için garantiye göndermek istedim. Akortek ile iletişime geçtim nereden satın aldıysanız oraya gönderin dediler, DFS Bilgisayar ile iletişime geçtim kargo ücretini siz karşılarsınız dediler. Kutusuna kaldırdım duruyor öyle.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı