MisafirTerliği34
Kilopat
Daha fazla
Modüler olmayanı almak bana daha mantıklı geldi.Hocam fanları azaltın, fanların o kadarda sıcaklığa etkisi yoktur. Daha çok hava sirkülasyonu oluşturmaya bakın derim. Normalde bu sisteme 500W bile fazla gelir.
Hangisi için konuştunuz hocam?
Kasa hava sirkülasyonu yetersiz olabilir. Bu arada ben 600W 80+ olmayan bir PSU ile 6 adet 12 CM RGB fan kullandım + bütün parçalarım OC. Bir sıkıntı olabilir sizin sistemde.Şu an 1 adet çalışmıyor PSU yetersiz olduğu için
2'si ön panelde 12Cm'nin.
3 adet egzoz fanı olarak 1 arka 2 üst tarafa koymuştum ve CPU de kule tipi 3x9cm fan var
Şu an böyle kullanıyorum sizce daha iyi nasıl yapabilirim?
Aerocool bana da çok mantıklı geldi.Modüler olmayanı almak bana daha mantıklı geldi.
Daha fazla koruması var. Bronze sertifikalı olduğuna bakma. 12V kanadında 744W veriyor. Güzel bir PSU. Bütçe çıkarsa SS-Cool Zero yapıştır zaten.Bu da iyi gibi hocam, WPM ile farkı nedir?
Evet, Aerocool sanırım bütçedeki en iyi PSU.Daha fazla koruması var. Bronze sertifikalı olduğuna bakma. 12V kanalında 744W veriyor. Güzel bir PSU. Bütçe çıkarsa SS-Cool Zero yapıştır zaten.
Kasa hava sirkülasyonu yetersiz olabilir. Bu arada ben 600W 80+ olmayan bir PSU ile 6 adet 12 cm RGB fan kullandım + bütün parçalarım OC. Bir sıkıntı olabilir sizin sistemde.
Aerocool bana da çok mantıklı geldi.
Aerocool Aero Bronze 750W 80+ Bronze Slim Kablolu Premium Güç Kaynağı (AE-AEROBR750) | Teknobiyotik
New Page 1 Teknik Özellikler Nominal Güç Değeri : 750W 80+ Bronze Renk : Siyah Tip : ATX 12V 2.52 Soğutma Sistemi : 12cm Siyah...www.teknobiyotik.com
@Sir Benjamin hocam ne diyorsunuz bu PSU için.
Kasa hava sirkülasyonu yetersiz olabilir. Bu arada ben 600W 80+ olmayan bir PSU ile 6 adet 12 cm RGB fan kullandım + bütün parçalarım OC. Bir sıkıntı olabilir sizin sistemde.
Aerocool bana da çok mantıklı geldi.
Aerocool Aero Bronze 750W 80+ Bronze Slim Kablolu Premium Güç Kaynağı (AE-AEROBR750) | Teknobiyotik
New Page 1 Teknik Özellikler Nominal Güç Değeri : 750W 80+ Bronze Renk : Siyah Tip : ATX 12V 2.52 Soğutma Sistemi : 12cm Siyah...www.teknobiyotik.com
@Sir Benjamin hocam ne diyorsunuz bu PSU için?
Çok fazla güç çekiyor hocam. Normalde cidden o kadar çekmemesi lazım, isterseniz bir konu açın. Millet 6600 XT, 5600 gibi sistemleri 500W ile kullanıyor.1 fan iptal ettiğimden beri sorunsuz çalışıyor şu an bir sorun göremedim ne gibi bir sorun olabilir sistemde?
750W ne hocam, 3090 ile kullanmayacağız ki sistemi.650 yeterli olur, bu bütçede 750 olacağını sanmıyorum.
Bu da iyi gibi hocam, WPM ile farkı nedir?
Çok fazla güç çekiyor hocam. Normalde cidden o kadar çekmemesi lazım, isterseniz bir konu açın. Millet 6600 XT, 5600 gibi sistemleri 500W ile kullanıyor.
Ses seviyesi nedir hocam, bilginiz var mı?O Aerocool o fiyatta mükemmel.
Ses seviyesi nedir hocam, bilginiz var mı?
Şu anda FSP AHBC kullanıyorum bu arada. Konuya yazmayı unutmuşum.