Sharkoon WPM Gold Zero 650W vs CoolZero

Bütçe
700
Hocam fanları azaltın, fanların o kadarda sıcaklığa etkisi yoktur. Daha çok hava sirkülasyonu oluşturmaya bakın derim. Normalde bu sisteme 500W bile fazla gelir.

Hangisi için konuştunuz hocam?
Modüler olmayanı almak bana daha mantıklı geldi.

Şu an 1 adet çalışmıyor PSU yetersiz olduğu için
2'si ön panelde 12Cm'nin.
3 adet egzoz fanı olarak 1 arka 2 üst tarafa koymuştum ve CPU de kule tipi 3x9cm fan var
Şu an böyle kullanıyorum sizce daha iyi nasıl yapabilirim?
Kasa hava sirkülasyonu yetersiz olabilir. Bu arada ben 600W 80+ olmayan bir PSU ile 6 adet 12 CM RGB fan kullandım + bütün parçalarım OC. Bir sıkıntı olabilir sizin sistemde.
Modüler olmayanı almak bana daha mantıklı geldi.
Aerocool bana da çok mantıklı geldi.

@Sir Benjamin hocam ne diyorsunuz bu PSU için?

Kasa hava sirkülasyonu yetersiz olabilir. Bu arada ben 600W 80+ olmayan bir PSU ile 6 adet 12 cm RGB fan kullandım + bütün parçalarım OC. Bir sıkıntı olabilir sizin sistemde.

@Sir Benjamin hocam ne diyorsunuz bu PSU için.

Kasa hava sirkülasyonu yetersiz olabilir. Bu arada ben 600W 80+ olmayan bir PSU ile 6 adet 12 cm RGB fan kullandım + bütün parçalarım OC. Bir sıkıntı olabilir sizin sistemde.

@Sir Benjamin hocam ne diyorsunuz bu PSU için?

1 fan iptal ettiğimden beri sorunsuz çalışıyor şu an bir sorun göremedim ne gibi bir sorun olabilir sistemde?

1 fan iptal ettiğimden beri sorunsuz çalışıyor şu an bir sorun göremedim ne gibi bir sorun olabilir sistemde?
Çok fazla güç çekiyor hocam. Normalde cidden o kadar çekmemesi lazım, isterseniz bir konu açın. Millet 6600 XT, 5600 gibi sistemleri 500W ile kullanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı