Elektronik Shein indirimli ürünler

Memo CX7, türkiye fiyatı en ucuz 400 lira.

Edit: Bu linkteki daha ucuza geliyormuş Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN

Bunun fiyatı daha uygun ama markasız, yanında parmaklık, type-c kablo falan da var yine tercih edilebilir ama ikisinden birini alacak olsam cx7 alırdım.

Kupon varmı hocam, %70 kupon geçerli değilse ondan yüksektir fiyatlar.

Son düzenleme:
Hocam 3 tane A3 boy çerçeve, 3 a3 boy poster %70 indirimle ödeme kısmında 3.5k tl

Şuana kadar toplam 6 ürün aldım vallahi siteyi gezdikçe insanı şımartıyor. Biraz önce bu eldiveni aldım isteyen alabilir 38TL'ye geliyor.

Farklı T.C. girersek 5'ten fazla ürün alabiliyoz mu?

Evet, ama ayda 5 tane sınırının zamanını anlamadim ben tam. Her ay 5 hakkımız mı oluyor yoksa sipariş verdikten 1 ay sonra mı yenileniyor bu hak. Ben geçen ay 2 tane sipariş verdiğim hesaptan bu ay 5 tane ürün alabilir miyim acaba? @Deiinzz hocam biliyor musunuz acaba?

Örnek olarak. 1 Kasım'dan 30 Kasıma kadar 5 hak. Yeni ayda yenileniyor. Hesap falan fark etmez yani.

Açıklamada 30 gün içerisinde yani anladığım kadarıyla 6 Ekim'de alınca 6 Kasım'da yenilenir.

Hocam nasıl 30tl alıyorsunuz valla aklım almıyor ben ne yapmalıyım bende herşey aşırı pahalı %70 indirime rağmen

Hocam nasıl 30TL alıyorsunuz vallahi aklım almıyor ben ne yapmalıyım bende her şey aşırı pahalı %70 indirime rağmen.

Koıd + kupon+ garantiyide kapa oluyor.

Hocam nasıl 30TL alıyorsunuz vallahi aklım almıyor ben ne yapmalıyım bende her şey aşırı pahalı %70 indirime rağmen.

Az nönce 50 TL'ye 5 kırılmaz cam 5 de kamera koruyucusu aldım mis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…