Lukatmi Picopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 427 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-58-52KA Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Bugün 17:29 #581 Farklı T.C. aynı adres ile sipariş verirken böyle oluyor hocam adres için sınır mı vardı?
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 8 Bugün 17:54 #582 Akıllı saate metal kordon alsam çok mu dandik olur sizce?
Mugen_ Kilopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 842 Bugün 21:43 #583 Kargo takip için kullandığınız farklı bir site var mı? Kendi e-postasındaki site bi halt göstermiyor PAL Express Limited PAL Express is one of the pioneers on the last mile fulfillment using postal channel. www.palexpress.com.hk
Kargo takip için kullandığınız farklı bir site var mı? Kendi e-postasındaki site bi halt göstermiyor PAL Express Limited PAL Express is one of the pioneers on the last mile fulfillment using postal channel. www.palexpress.com.hk
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 8 Bugün 22:28 #584 Mugen_ dedi: Kargo takip için kullandığınız farklı bir site var mı? Kendi e-postasındaki site bi halt göstermiyor PAL Express Limited PAL Express is one of the pioneers on the last mile fulfillment using postal channel. www.palexpress.com.hk Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinde siparişlerim vb kısmında gözüküyor adım adım zaten, uçak kalktı sipariş kargoya verildi vb yazıyor hepsi. Lazerler geçiyor mu gümrükten bilen var mı? Birkaç şey daha alacağım sanırım.
Mugen_ dedi: Kargo takip için kullandığınız farklı bir site var mı? Kendi e-postasındaki site bi halt göstermiyor PAL Express Limited PAL Express is one of the pioneers on the last mile fulfillment using postal channel. www.palexpress.com.hk Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinde siparişlerim vb kısmında gözüküyor adım adım zaten, uçak kalktı sipariş kargoya verildi vb yazıyor hepsi. Lazerler geçiyor mu gümrükten bilen var mı? Birkaç şey daha alacağım sanırım.
D Dempsey Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 143 Az önce #585 Bu fiyat olması gerektiği şekilde mi? Sizin ekran görüntüsünde Led ışık 40 liraya gelmiş. Sadece o da değil birçok ürün bu fiyatlarda sanırım sizin alışverişlerde. Usb hub ile almak istedim ama eksik bir şey yapıyor muyum onu merak ettim. Dosya Ekleri Screenshot_20251127_233509_SHEIN.jpg 95,3 KB · Görüntüleme: 0
Bu fiyat olması gerektiği şekilde mi? Sizin ekran görüntüsünde Led ışık 40 liraya gelmiş. Sadece o da değil birçok ürün bu fiyatlarda sanırım sizin alışverişlerde. Usb hub ile almak istedim ama eksik bir şey yapıyor muyum onu merak ettim.