Elektronik Shein indirimli ürünler

Farklı T.C. aynı adres ile sipariş verirken böyle oluyor hocam adres için sınır mı vardı?

Ekran görüntüsü 2025-11-27 172821.png

Kargo takip için kullandığınız farklı bir site var mı? Kendi e-postasındaki site bi halt göstermiyor

Kendi sitesinde siparişlerim vb kısmında gözüküyor adım adım zaten, uçak kalktı sipariş kargoya verildi vb yazıyor hepsi.

Lazerler geçiyor mu gümrükten bilen var mı? Birkaç şey daha alacağım sanırım.

Sizce 351,25 TL fiyat normal mi? Sizin ekran görüntüsünde LED ışık 40 liraya gelmiş. Sadece o da değil birçok ürün bu fiyatlarda sanırım sizin alışverişlerde. USB hub ile almak istedim ama eksik bir şey yapıyor muyum onu merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce 351,25 TL fiyat normal mi? Sizin ekran görüntüsünde LED ışık 40 liraya gelmiş. Sadece o da değil birçok ürün bu fiyatlarda sanırım sizin alışverişlerde. USB hub ile almak istedim ama eksik bir şey yapıyor muyum onu merak ettim.

O LED zaten geçmiyor, farklı LED aldım ben 150 TL'ye geldi 2MT.

Kargo garantisini kapattiysaniz ve 120 puanı uyguladıysaniz maks o. Ancak bazen 2 ürün eklendiginde daha ucuza denk geliyor mesela. 3 ürün eklenince de bayağı pahalı oluyor sallıyorum. Onu kendiniz deneye deneye anlarsınız.

Adresiniz var ss'de haberiniz olsun.

Kargo garantisini kapattiysaniz ve 120 puanı uyguladıysaniz maks o. Ancak bazen 2 ürün eklendiginde daha ucuza denk geliyor mesela. 3 ürün eklenince de bayağı pahalı oluyor sallıyorum. Onu kendiniz deneye deneye anlarsınız.

Adresiniz var ss'de haberiniz olsun.
Sağolun gözden kaçmış. Siteyi biraz kurcalamak lazım. Bakalım bi Led alayım dedim site kafamı allak bullak etti kaç gündür.

Bu fiyat olması gerektiği şekilde mi? Sizin ekran görüntüsünde Led ışık 40 liraya gelmiş. Sadece o da değil birçok ürün bu fiyatlarda sanırım sizin alışverişlerde. Usb hub ile almak istedim ama eksik bir şey yapıyor muyum onu merak ettim.
Ayrı ayrı dene ürünleri belki daha ucuza gelir genelde beraber alınca çoğu zaman pahalı oluyor

Sağolun gözden kaçmış. Siteyi biraz kurcalamak lazım. Bakalım bi Led alayım dedim site kafamı allak bullak etti kaç gündür.
Rica ederim, duyduğum kadarıyla led geçmiyor. Bazıları geçiyor olabilir ama dikkat edin alırken. Önceki sayfalarda konuşuldu diye hatırlıyorum bu konuda oradan bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı