Elektronik Shein indirimli ürünler

Hocam son kez doğrulamak için soruyorum. Şimdi yeni hesap açacağım, 5 hakkım olduğundan az önceki hesapta ki tcyi kullanabilirim yani değil mi?
Evet, şimdi 4 sipariş hakkınız kaldı eğer öncesinde sipariş vermediyseniz.

Bu tarz tornavidalar 200 lira civarına geliyor.

Aynısını 1 yıl önce trendyol'dan 350 liraya almışım burda 30 liraya geliyor. Ne kadar kazık yemişim acaba diye alacağım.

Son düzenleme:
@v3rtecc hocam sizce bu olta seti nasıldır, kalite olarak pek bir şey beklemiyorum böyle arada göle gidince falan takılmak için 280 liraya mi ne geliyor.

1,8 m teleskopik olta takımı kombo seti: Döner makara, yemler, kancalar ve seyahat oltası çantası içerir, tatlı su ve tuzlu su balıkçılığına yeni başlayanlar için uygundur.
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!

Resimlerdekine göre daha küçük olta takımı, kalitesiz ve dayanıklı değil. Diyorlar iyice bence yorumları oku.

Bu ay 3 tane kablo, 1 tane USB hub, 2 tane DAC, 2 tane anahtarlık aldım. Toplam 5 sipariş verdim, 5 tane daha vereceğim. Kıyafetler geçiyorsa eğer birkaç da kıyafet almayı düşünüyorum. 150 liraya güzel Tshirt'ler geliyor. Mekanik klavye anahtarlığı, poker kartı, eldiven alacağım başka ürünler bakıyorum halen.

Bazen ürünü göndermenize gerek yok diyip para iadesi yapıyorlar.
Hocam satın almaya değer güzel ürünler bulursanız ara ara sepetinizi paylaşın lütfen:)

Hocam satın almaya değer güzel ürünler bulursanız ara ara sepetinizi paylaşın lütfen:)
Şuanlık bunlar var, güzel indirimli ürün gördüğümde konuda paylaşıyorum zaten hocam. Ama genellikle elektronik ürün bakıyorum ben, biraz da fiyatına değebilecek ürünler.

Dosya Ekleri

• 1763217925357.png
    1763217925357.png
    173,7 KB · Görüntüleme: 33
  • 1763217939739.png
    1763217939739.png
    129,7 KB · Görüntüleme: 31
  • 1763217952626.png
    1763217952626.png
    134,7 KB · Görüntüleme: 34
Şu anlık bunlar var, güzel indirimli ürün gördüğümde konuda paylaşıyorum zaten hocam. Ama genellikle elektronik ürün bakıyorum ben, biraz da fiyatına değebilecek ürünler.

Hocam tişört ve eşofman linki atabilir misiniz?

4. ürünü ekleyince 450 tl oldu, uğraşmaktan biktigim için aldım artık mecbur. Arabaya telefon için mıknatıslı tutacak alacaktım gecmiyormus haberiniz olsun.

Hocam şansa senin DAC bozuk çıktı, kendi kendine şarkı değiştiriyor. Ses de berbat. DAC alacak olanlara attığım essageri öneririm @Motionless IN White.

Dolandırıldık la :D Essager'i alaydım keşke belki bozuk çıkmaz şansa ama neyse bakalım yolda zaten.

Hocam tişört ve eşofman linki atabilir misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı