Elektronik Shein indirimli ürünler

IEM'i de atıyorum faydalanın. Bu fiyata mükemmel bir performansı var. Konforu da çok iyi. Birkaç gündür kullanıyorum.

Nasıl ya?

Link attığım mesajlar düşmüyor sanırım.

Linki attığınızda vergi ile beraber kaç TL idi?

Hepsinde geçerli değil ama attiklarimda geçerli hocam.

Bunlar da iyi fiyata geliyor, dünkü DAC'ı alamayanlar bunu alabilir kalite olarak fark yoktur zaten neredeyse.

Hocam yaka mikrofonunu zamanında AliExpress' ten almadığım için çok pişman olmuştum. Linkini atar mısınız?

Samsung A26 için bu tarz bir şey var mıdır?

Eyvah tıraş makinesi alacaktım gelmiyor mu şimdi? Başka gelmeyen neler var hocam kablosuz şarj, tıraş makinesi, tornavida vb, banyoya telefon kabı alacağım gibi, sorun çıkar mı bunlarda?

Tıraş makinesi Trendyol'da Yopigo diye satılanlar zaten genelde Çin'den gelenler oluyor diye biliyorum. Shein'den alamazsan oradan alabilirsin.

Beğendiğiniz ürünleri paylaşırsanız sevinirim hocam bende kablodan sonra bunları aldım

Anahtarlık kaç TL ve linkini atar mısınız?

Vallahi denedim, ürünü gönderin diyorlar. 30 TL için kim uğraşır. Zorlasam belki direkt iade yaparlar, ama uğraşamam. Canları sağ olsun. Bir tanesi o aldığınız tamamen bozuk, öbürü de kısmen bozuk. Oynatınca gidiyor gibi bir şey. Benim ana amacımı yerine getirdi bir tanesi. Bir tane de yedek var, bir de iPhone için var. Yeter de artar.

Hocam Vodafone kullanıyorsanız şubeye götürün, 5 günlük 5 GB internet veriyorlar. 20 TL'ye 5 GB internet iyi bence 😄.

Tişört güzelmiş ama eşofmanı görünce kaşıntı tuttu.

Son düzenleyen: Moderatör:
@insann benimde bugün geldi anahtarlık çok kaliteli ve sesi güzel tam istediğim gibi tavsiye ederim hocam buyrun.
Extra birşeyler ile 20 liraya geldi anahtarlık tek başına almayın kupon ile alabilirsiniz
Siteye tam alışamadım şu an :D. Aliexpress ve Temu' dan alışveriş yapmıştım ama buradan ilk defa yapacağım. @Wag7r hocam başka önerileriniz var mı ?

Siteye tam alışamadım şu an :D. AliExpress ve Temu'dan alışveriş yapmıştım ama buradan ilk defa yapacağım. @Wag7r hocam başka önerileriniz var mı?

Ben bir sürü şey aldım 9 hesaptan hepsi-de deldi sadece 4 tane şu an dağıtımda yani güvenli geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı