Elektronik Shein indirimli ürünler

Geçen hafta aldığım ürünlerin (bir şarj kablosu hariç) hepsi bugün geldi. Hepsi de kaliteli şaşırttı beni.

Dosya Ekleri

• 20251122_165110.jpg
    20251122_165110.jpg
    214,7 KB · Görüntüleme: 24
Ürün linkleri:

Ugreen Uno 100W - Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN

Ugreen 100W - Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN

Ugreen 240W - Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN

Mouse Skatez - Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN

Led Neon Işık - Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN

USB DAC - Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN

Ugreen Tornavida Seti - Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN

Fiyatlar boyutuna göre değişiklik gösterebilir, fiyat/boy uygunluğunu siz seçip fiyat farklarına bakabilirsiniz. Bir de bazı ürünler tek başına eklendiğinde pahalı, kablo ile eklendiğinde daha uyguna gelebiliyor. İki farklı hesaptan almak yerine bir hesaptan iki ürün almak daha mantıklı olur. Hem indirim hakkınız boşa gitmez hem iki tane yerine bir tane kargo gelir ve daha az uğraştırır hem de daha uygun fiyata gelebilir. O yüzden almayı düşündüğünüz birden fazla ürün var ise, iki-üç tanesini aynı anda aldığınızda kaç liraya geldiği ile tek aldığınızda kaç liraya geldiğini karşılaştırın. Misal, DAC ve kablo alınca daha uygun fiyata geliyor.

Bu sefer biraz Ugreen paylaşmak istedim çünkü kalitesi Essager'e göre daha iyi ve Essager'in adaptörü hakkında falan biraz şikâyet vardı. Yine kötü bir marka değil ancak biraz daha fiyat farkı ödeyip Ugreen almak isteyenler de vardır elbette. Bana kalırsa kalite olarak Ugreen, Baseus'tan daha iyi, Baseus ile de Essager eşit kalitede.

Skatezler nasıl bilmiyorum ancak idareten kullanılabilir. Tornavida seti güzel duruyor, markası iyi, içeriği bol. Uçlarının hemen eriyeceğini düşünmüyorum. LED ışığın yorumları iyi, monitör arkası için falan kullanılabilir.
Temu gibi bir yer mi hocam burası?

Hocam soldaki ahşap sağdaki kumaş mı? Link atabilir misiniz?
İkiside kumaş, ikisinin de çerçevesi tahta, sadece soldaki çerçevenin üstüne serilip montajlanmış, diğeri iste çerçevenin içerisinde.
Shein
Shein

İndirimle kaça geliyor?
Birini bir hesaptan tek başına aldım vergi ile 70. Diğerini başka ürünlerle başka hesaptan aldım, Wave olan da o şekilde 140tl tuttu vergilerle.

Hocam şu çanta gibi olan şey nedir?
Araç için bagaj çantası arıyordum bunu aldım baya hoşuma gitti bir iki tane daha alacağım.

1 Adet Araba Bagaj Depolama Sıralama Çantası, Keçe Araba Alet Seti, Bagaj Depolama Çantası, Sedan Bagaj Sıralama ve Depolama İçin Uygun, Araç Depolama Çözümü, Seyahat Depolama Sıralama, Yerden Tasarruf Sağlayan Depolama
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!

Araç için bagaj çantası arıyordum bunu aldım baya hoşuma gitti bir iki tane daha alacağım.

1 Adet Araba Bagaj Depolama Sıralama Çantası, Keçe Araba Alet Seti, Bagaj Depolama Çantası, Sedan Bagaj Sıralama ve Depolama İçin Uygun, Araç Depolama Çözümü, Seyahat Depolama Sıralama, Yerden Tasarruf Sağlayan Depolama
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!
kaça geldi hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı