Bu DAC'lar fayda sağlar mı, chu 2 kullanıyorum gerek var mı sizce?
Dediğim şeyleri yaptınız mı, önceden sipariş verilmemiş hesap olması gerek, 120 puan alınması gerek, kargo garantisini kaldırmak ve kuponu uygulamak gerek.
Adresinizi kaydettiniz mi ayarlardan, kaydetmeden indirim olmuyo diye biliyorum.Eki Görüntüle 2619978
Yeni hesap açtım, tercihleri güncelledim ve e-postayı onayladım. Kuponlar kısmında kullanılacak kupon gözükmüyor. 4 adet kupon var fakat hiçbiri bu üründe kullanılamıyor nedense.
Adresinizi kaydettiniz mi ayarlardan, kaydetmeden indirim olmuyor diye biliyorum.
Teslimat adresim kayıtlı ama web üzerinden Gmail ile giriş yaparak hesap açtım, acaba ondan mı kaynaklı?
Kargo garantisini seçin eğer keman alacaksanız ancak böyle bir siteden müzik aleti almak ne kadar mantıklı bilmiyorum. Çok kalitel olmayabilir ve kargoda zarar görebilir.Merhaba hocam, keman öğrenmek istiyordum ancak TR fiyatları pahalıydı. Buradan keman siparişi vermek sizce mantıklı mı? Çünkü keman çok hassas bir enstürman, hatalı çıkma ihtimali var ve tekrar Çin'e kargolamak çok uzun sürebilir.
Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN hocam bu linkten dener misiniz? Benim koyduğum indirimsiz olanı sanırım çok fazla link ve görseller aynı olduğundan karışmış olabilir.
Kargo garantisini seçin eğer keman alacaksanız ancak böyle bir siteden müzik aleti almak ne kadar mantıklı bilmiyorum. Çok kalitel olmayabilir ve kargoda zarar görebilir.
Hocam bir şeyi hatırlayamadım, aylık gümrük limiti sipariş sayısı mıydı veya ürün sayısı mı? Ben kasım'ın sonlarına doğru tek siparişte üç ürün almıştım, aralıkta bana ulaştı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.