Elektronik Shein indirimli ürünler

Bu DAC'lar fayda sağlar mı, chu 2 kullanıyorum gerek var mı sizce?

Essager'inkiler direk telefona bağlayıp kullanmaktan iyidir çoğunlukla. 7 lirya aldığım DAC bile seste az da olsa fark etmişti direk telefona bağlayıp kullanmaktan. Öyle aman aman fark ettirmiyor pahalı olanları bile ama fark hissediliyor. 2 tane essager alabilirsiniz bence 30'a geliyor.

Dediğim şeyleri yaptınız mı, önceden sipariş verilmemiş hesap olması gerek, 120 puan alınması gerek, kargo garantisini kaldırmak ve kuponu uygulamak gerek.

1765480174942.png

Yeni hesap açtım, tercihleri güncelledim ve e-postayı onayladım. Kuponlar kısmında kullanılacak kupon gözükmüyor. 4 adet kupon var fakat hiçbiri bu üründe kullanılamıyor nedense.

Merhaba hocam, keman öğrenmek istiyordum ancak TR fiyatları pahalıydı. Buradan keman siparişi vermek sizce mantıklı mı? Çünkü keman çok hassas bir enstürman, hatalı çıkma ihtimali var ve tekrar Çin'e kargolamak çok uzun sürebilir.

Teslimat adresim kayıtlı ama web üzerinden Gmail ile giriş yaparak hesap açtım, acaba ondan mı kaynaklı?

Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN hocam bu linkten dener misiniz? Benim koyduğum indirimsiz olanı sanırım çok fazla link ve görseller aynı olduğundan karışmış olabilir.

Merhaba hocam, keman öğrenmek istiyordum ancak TR fiyatları pahalıydı. Buradan keman siparişi vermek sizce mantıklı mı? Çünkü keman çok hassas bir enstürman, hatalı çıkma ihtimali var ve tekrar Çin'e kargolamak çok uzun sürebilir.
Kargo garantisini seçin eğer keman alacaksanız ancak böyle bir siteden müzik aleti almak ne kadar mantıklı bilmiyorum. Çok kalitel olmayabilir ve kargoda zarar görebilir.

Hocam bir şeyi hatırlıyamadım, aylık gümrük limiti sipariş sayısı mıydı veya ürün sayısı mı? Ben kasımın sonlarına doğru tek siparişte üç ürün almıştım, aralıkta bana ulaştı.

Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN hocam bu linkten dener misiniz? Benim koyduğum indirimsiz olanı sanırım çok fazla link ve görseller aynı olduğundan karışmış olabilir.

Kargo garantisini seçin eğer keman alacaksanız ancak böyle bir siteden müzik aleti almak ne kadar mantıklı bilmiyorum. Çok kalitel olmayabilir ve kargoda zarar görebilir.

Şimdi çalıştı, sorun linkteymiş. 33₺'ye geliyor her şey dahil.

Hocam bir şeyi hatırlayamadım, aylık gümrük limiti sipariş sayısı mıydı veya ürün sayısı mı? Ben kasım'ın sonlarına doğru tek siparişte üç ürün almıştım, aralıkta bana ulaştı.

Hocam diyelim bugün sipariş verdiniz bir sonraki ayın 11'inde yeniden sipariş verebiliyorsunuz. Sipariş sayısı T.C. Başına 5 tane, 1 siparişte 30 Euro'yu geçmedikçe sorun yok istediğiniz kadar şey alabilirsiniz. Ancak her siparişe aynı adresi girerseniz 5 sipariş sonra hata veriyor, adreste ufak değişiklikler yapın 5'ten fazla sipariş verecekseniz. T.C. Falan sormuyor kargocu o yüzden dedemin T.C.'si ile bile sipariş verdim. İsimi ve tel No'yu kendininkini girebilirsin T.C. farklı olsun yeter eğer 5'ten fazla sipariş vereceksen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı