SHEIN'den yapılan alışveriş gümrüğe takılır mı?

m3mt

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi aklıma bu soru takıldı. 6 tane ürün satın alıyorum ve Total'de 1.450 civarı tutuyor. Güncel euro kurunu baz aldığımızda 30 Euro'yu 50 TL farkıyla geçmiyor. Fotoğrafta perakende fiyatı da 30 Euro'yu geçiyor. Bu 2 sorun sipariş etmekte beni tereddüte soktu. 1450 TL ile gümrüğe takılır mı veya bir sorunla karşılaşır mıyım? Perakende fiyatı mı baz alınıyor yoksa genel tutar mı? Şimdiden yardım edecekler için teşekkür ederim.

Screenshot_20251212_161926_SHEIN.png

Alacağınız ürünler nedir hocam? Onlarin da görsellerinin koyabilir misiniz sakıncası yoksa. Shein gümrüğe takilacak durumlarda sipariş verilmesine izin vermiyor ama bazen sipariş verilen ürünlerde de sıkıntı çıkıp iptal edebiliyorlar ya da gümrükte kalabiliyor.

Vergisini ödemişsiniz. Vergi dahil 1450 TL tutmuş o yüzden kalmaz tabii gümrükte takılabilecek bir ürün almadıysanız.
Gümrükte takılabilecek ürünlerden kastınız nedir hocam?
Alacağınız ürünler nedir hocam? Onlarin da görsellerinin koyabilir misiniz sakıncası yoksa. Shein gümrüğe takilacak durumlarda sipariş verilmesine izin vermiyor ama bazen sipariş verilen ürünlerde de sıkıntı çıkıp iptal edebiliyorlar ya da gümrükte kalabiliyor.
Screenshot_20251212_170331_SHEIN.png
Screenshot_20251212_170429_SHEIN.png

Umarım takılmıyorlardır hocam :D.

Hocam hornet geçmez, Keycap'i de belki figür sanabilirler. Ama fiyat çok pahalı, tek tek hesap açıp her hesaptan 1 ya da 2 ürün alırsanız çok daha uyguna gelir bence.
Hornetin veya keycaplerin geçmeyeceğini neden düşünüyorsunuz? Figürlere izin verilmiyor mu? Eğer dediğiniz gibi yaparsam büyük ihtimal 2 farklı hesaptan sipariş veririm her ürün için 1 hesap oluşturmaya şimdiden üşendim çünkü :D.

Hornetin veya keycaplerin geçmeyeceğini neden düşünüyorsunuz? Figürlere izin verilmiyor mu? Eğer dediğiniz gibi yaparsam büyük ihtimal 2 farklı hesaptan sipariş veririm her ürün için 1 hesap oluşturmaya şimdiden üşendim çünkü :D.
Hocam figürler geçmiyor 1-2 ay önce yeni yasak geldi maalesef, başka forumlarda bakarsanız figür ve oyuncak alanların siparişleri iptal edildi. Hesap oluşturmak çok uzun sürmüyor ben 16 hesap oluşturup sipariş verdim her ürünü 30-40 liraya alabilmek için 😃

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı