Çözüldü "Shellhost.exe" kapanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Harun9812

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
rtx 4070 mobil
İşlemci
amd ryzen 9 8945hs
Merhabalar, laptopumda harici erkan kartından dahili ekran kartına gecmek istediğimde shellhost.exe harici ekran kartını kullandığı için dahili ekran kartına geçiş yapmıyor. Kapatmaya çalıştığımda kapanmıyor, bunun bir çözümü var mı? Bunu silmem mümkün mü?

Çözüm
ASUS TUF A15 2024 hocam.
Standart modda surekli harici kartı kullanıyor, optimize modda da aynı, eko moda geçmek istediğimde de shellhost.exe sürekli harici kartı kullandığı ve kapanmadığı için geçiş yapamıyorum bu yüzden de pilde kullandığımda pil çok daha hızlı tükeniyor.

Asus tuf a15 2024

Peki NVIDIA App, Exprience veya CP'den Manuel olarak eklediniz mi? Eğer eklemediyseniz bile Güvenli moddan bilgisayarı açıp Grafikten Shellhost.exe'yi dahili grafik kartı olarak seçer misiniz? Ayrıca bu işlemleri App ve CP'den de yapın.
Merhabalar, laptopumda harici erkan kartından dahili ekran kartına gecmek istediğimde shellhost.exe harici ekran kartını kullandığı için dahili ekran kartına geçiş yapmıyor. Kapatmaya çalıştığımda kapanmıyor, bunun bir çözümü var mı? Bunu silmem mümkün mü?
Hybrid modundaysa zaten otomatik yapıyor. Eğer sürekli olarak dahiliyi kullanacaksanız güvenli moda geçip Aygıt yöneticisinden 4070M yi devre dışı bırakın.

Hocam hybrid moda alsam bile bu uygulama harici kartı sürekli kullandığı için dahili karta geçiş yapmıyor.
Geçiş yapıyor aslında. Hybrid modundayken iki ekran kartı aynı anda da kullanılabilir. Vector 17 mi kullanıyorsunuz?

ASUS TUF A15 2024 hocam.
Standart modda surekli harici kartı kullanıyor, optimize modda da aynı, eko moda geçmek istediğimde de shellhost.exe sürekli harici kartı kullandığı ve kapanmadığı için geçiş yapamıyorum bu yüzden de pilde kullandığımda pil çok daha hızlı tükeniyor.

Asus tuf a15 2024

ASUS TUF A15 2024 hocam.

Asus tuf a15 2024

Peki NVIDIA App, Exprience veya CP'den Manuel olarak eklediniz mi? Eğer eklemediyseniz bile Güvenli moddan bilgisayarı açıp Grafikten Shellhost.exe'yi dahili grafik kartı olarak seçer misiniz? Ayrıca bu işlemleri App ve CP'den de yapın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Peki NVIDIA App, exprience veya cpden manuel olarak eklediniz mi? Eğer eklemediyseniz bile güvenli moddan bilgisayarı açıp grafikten Shellhost.exe yi dahili grafik kartı olarak seçer misiniz? Ayrıca bu işlemleri App ve cpden de yapın.

NVIDIA Denetim Masası'ndan ekleyip dahili grafik yaptım şu anlık sorun yok gibi gözüküyor.
Bu sorunun ileride tekrar oluşması mümkün mü hocam? Tekrar olursa ne yapmam gerek?

NVIDIA Denetim Masası'ndan ekleyip dahili grafik yaptım şu anlık sorun yok gibi gözüküyor.
Bu sorunun ileride tekrar oluşması mümkün mü hocam? Tekrar olursa ne yapmam gerek?
Oluşmaz. Siz ona artık ne olursa olsun dahili grafik kullanmasını emrettiniz:)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı