Shenheiser GSP 350 Nasıldır?

Öncelik oyun değil ise "Gaming" adı altında geçmeyen ürünler daha başarılı. Bu yüzden bu modelleri öneriyorum. Daha kullanışlı ve farklı özellikler mevcut bu modellerde. JBL almak zorunda değilsiniz. Sadece JBL ürün yok orada. Ayrıca JBL gayet de kaliteli ve iyi bir markadır. 200 TL için de kulaklığı var sonuçta.

Çok merak ettiğim bir soru var sen ne kullanıyorsun. Ve sen olsan bunları tercih edermiydin? Birde klavyem mavi switch karşıya ses gider mi?

HyperX Cloud Core modelini kullanıyorum. Ben olsam bu kadar yüksek bütçelere çıkmam. Philips SHB7250 modelini alırdım sanırım. Mavi anahtar çok sesli bir anahtardır. Büyük ihtimalle sesleri alır mikrofon.

Hocam beni belki başka bir konudan hatırlarsın. Sennheiser HD 4.50 BT Noice Cancelling ürününü önermiştin. Ben Oyun kulaklığı sormuştum sana Arctis 7 felan, GameExtradan bir değişim hakkım var ve Sennheiser HD 4.50 stoklarına yeni geldi merak ettiğim soru Arctis 7 kadar oyunlarda verim alır mıyım? Çevreleyici seste veya Ses kasma da. Bu şekilde çok video var Real Headset vs Gaming Headset olarak. Sennhieser çok kibar sade duruyor. Filmlerde ve müziklerde zaten daha başarılıdır. Ama tek korkum CS-GO'da ayak sesi duyamamak ve Pubg gibi oyunlarda kulaklığın etraftaki atmosferi vermemesi. Yani oyunlardaki performansı Oyuncu kulaklıklarında ki gibi veri mi? Daha mı iyi veya Kötü mü verir? Birde bu bilgisayara nasıl bağlanacak usb bağlayıcı yok? Şimdiden eyvallah.

Bluetooth ile bağlayacaksın. Tabii ki de Arctis 7 oyunlarda daha iyi performans sunar. Bir kere 7.1 özelliği var sonuçta. Keza sırf oyun için özelleştirilmiş bir kulaklık. Asıl isteğiniz oyun ise Arctis 7 alın bence.

Asıl istediğim şöyle hocam Film ve Oyun sen olsan hangisini alırdın bu iki ihtiyacın olsa Arctis 7 mi Sennheiser HD 4.50 mi? Birde şöyle bir şey var Sennheiser'in Game Zerosu var ama o da Stareo yani ben şöyle bir şey duyuyorum onların stareosu, sanal 7.1'lere toz yutturur. Bu doğru mu oyun için Stareo kullananda var.

Stereo gayet yeterli ve iyi olabilir ancak 7.1 farklı bir olay. Ben daha çok dışarıda müzik dinlemek için kullanırım o yüzde Sennheiser modeli alırdım ancak senin isteklerine göre Arctis 7 daha uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…