Hocam merhabalar şuan GSP 350 kullanıyorum yaklaşık 9 adet kulaklık deneyerek bu kulaklıkta karar kıldım malzeme kalitesi kafaya oturuşu ergonomik yapısı muazzam mikrofon kalitesi harika. Ses kalitesi 7.1 ses kartı ile geliyor ve gerçek 7.1 deneyimi sunuyor sanal değil 7.1 açtığınızda farkı hissediyorsunuz yazılımı muhteşem istediğiniz gibi şekillendiriyorsunuz müzik oyun e-spor her türlü ayara muhteşem uyum sağlıyor. Kablo sıkıntısı yazmış bir arkadaş 2 adet 2 metre kablo gönderiyorlar ve jak girişi altın kaplama hangi kablo sıkıntısı demiş anlamadım eğer bu bütçeniz varsa direk tek atılacak bir kulaklık. PUBG ve CS:GO oyuncusuyum oyun içerisinde eğer ses kasma becerileriniz iyi ise kulaklık resmen size adamın nereden geleceğini söylüyor hatta şöyle söyleyeyim belli bir uzaktan Aid basma ve şarjör değiştirme seslerini duyamazken şimdi onları da duyuyorum Wall Hack kullanıyormuş gibi bir etki yarattı bende. Mikrofonda ortam sesi kesme özelliği ile nefes sesiniz dahi karşı tarafa gitmiyor muazzam kaliteli bir kulaklık