Kulaklık gerçek 7.1 değil. Ama ses ve mikrofon kaliteli. Oyun performansını rekabetçi oyunlarda deneyimlemediğim için şahsen bir şey diyemem ama performansının iyi olduğunu tahmin ediyorum. Malzeme kalitesi o kadar iyi bir kulaklık değil. Garç gurç sesler geliyor ara ara kulaklıktan. Malzeme kalitesinden kaynaklanıyor tamamen.
2 ayrı kablo çıkıyor ama bu 2 kablo birleştirilip tek bir kablo haline getirilip kullanılıyor. Kablo sıkıntısına gelirsek özellikle yakalı kazakta kulaklık kablosu soldan çıkışlı olduğu için çok fazla takılıyor, kablolar çok birbirine dolanıyor, özellikle kafamı sağa sola çevirdiğimde kablo üstümdeki kıyafete sürttüğünde kulaklığın sol tarafından çok fazla o sürtünme sesini alıyorum ve bu da rahatsız ediyor. Daha önce Plantronics olsun bir çok kulaklık kullandım ama böyle bir sıkıntı yaşamadım. Bu kulaklığa kadar hiç kablosu soldan gelen kulaklık kullanmadığım için diğer benzer kulaklıklarda da bu yaşadığım problemin en azından bazılarının yaşanabileceğini tahmin ediyorum. Fakat kablo kalitesi de bir o kadar başarısız. Kumaş kablo olması işi kurtarabilirdi.
Benim aldığım zaman kulaklık 950 TL idi ki ben çok daha uygun fiyata aldım sıfırını. Zaten farklı bir kulaklık alacaktım fiyatı uygun diye buna döndüm. Evet ses olsun mikrofon olsun oldukça kaliteli ama 950 TL'yi veya 1250+ TL'leri de hakeden bir kulaklık değil.