Çözüldü Shenzhenaudio.com'dan vergi çıkar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
13
Yer
Edirne
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Anakart-
ASUS Prime B650M-R

-CPU-
AMD Ryzen 5 7500F

-Soğutma-
Thermalright Phantom Spirit 120 SE

-GPU-
Zotac RTX 4070 Super

-RAM-
Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30

-SSD-
Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD
Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD

-Kasa-
Corsair 3000D 650W

-Monitör-
Lenovo Legion Y27-30
Viewsonic VX2780J-2K 27”
Meslek
Öğretmen
Bu siteden bir ürün almayı düşünüyorum acaba daha önce alanınız var mı? Vergi çıkıyor mu?

Çözüm
Evet ilginç bir şekilde Akko'da eğer standart shipping ile söylediyseniz büyük ihtimalle vergi ödemeniz gerekmez demiş. Tabii bir kesinlikten bahsetmemiş...
Akko'dan sipariş verip vergi ödeyen görmedim daha ama bu neye göre oluyor bilmiyorum siteye göre mi değişiyor yoksa kargo firmasına göre mi bir fikrim yok.

Bugün ürün elime ulaştı ve vergi çıkmadı arkadaşlar alacakların bilgisine.
Ben de MOONDROP CHU 2 almayı düşünüyorum. Kesin bir şekilde vergi çıkmıyor değil mi?
Hocam benim deneyimlerime ve etrafımdan duyduklarıma göre çıkmıyor.

Son düzenleme:
Hangi kargoyla geliyor? ptt ile geliyorsa almayı düşünmüyorum.
Bana KolayGelsin ile geldi hocam ama PTT ile de gelebiliyor konumunuza bağlı sanırım.

Bana KolayGelsin ile geldi hocam ama PTT ile de gelebiliyor konumunuza bağlı sanırım.
İstanbuldayım umarım kolay gelsinle veya x bir kargo firması ile gelir. Ptt kadar kötü bir firma daha görmedim devletin kargo firmasından ne beklenir ki zaten...

Bu arada sanırım kredi kartı dışında bir kartla alınmıyor sanırım değil mi bu sitede?

Bu arada sanırım kredi kartı dışında bir kartla alınmıyor sanırım değil mi bu sitede?
Ben kredi kartı ile almıştım hocam o yüzden bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2023-11-09 144847.png
    Screenshot 2023-11-09 144847.png
    517,6 KB · Görüntüleme: 255

Technopat Haberler

Geri
Yukarı