Shenzhenaudio gümrük süreci nasıl işler?

Alacağım kulaklığın standart sürümü burada 4800TL. DSP versiyonu da kim bilir ne kadardır. Ben de gireceğim o riske :D Şöyle 3 sürücülü hoparlör gibi kulaklığın tadını alalım ki kulağımız gelişsin.

Arkadaşın kargosu YunExpress'e verilmiş. Keşke diyorum aynı anda sipariş verseydik aynı kargoya verilirdi 😀

Hocam distribütörü kimmiş bakabilir mi eğer belli oldu ise?

Yuntrack sayfasının sağ alt kısmında, “additional notes” kısmı var. O kısımda yazıyor.
Daha öyle bir şey yazmıyor. Daha sanırım paket kargoya verilip işlenmedi. Farklı sitede kuryeye bilgi verildi, paketin alınması bekleniyor. Diye yazıyor.

Daha öyle bir şey yazmıyor.

O zaman daha verilmemiştir, şöyle bir şey yazacak. Benim imileye verildiği için imile yazıyor.
IMG_1484.jpeg

O zaman daha verilmemiştir, şöyle bir şey yazacak. Benim imileye verildiği için imile yazıyor.Eki Görüntüle 2506467
iMile :)
Biraz araştırdığımda PalExpress ile PTT iş birliği yapıyormuş. Sanırım sıkıntı yaşamadıkları için böyle gönderiyorlar. iMile'yi araştırdığımda sadece Sürat Kargo ile iş birliği yaptığını gördüm.

1749260322481.png

Son düzenleme:
İMile :)
Biraz araştırdığımda PalExpress ile PTT iş birliği yapıyormuş. Sanırım sıkıntı yaşamadıkları için böyle gönderiyorlar. İMile'yi araştırdığımda sadece Sürat Kargo ile iş birliği yaptığını gördüm.

Eki Görüntüle 2506871

Palexpress İstanbul içi ise kargoist ile, değil ise aras ile gönderiliyor.

İmile :)
Biraz araştırdığımda palexpress ile PTT iş birliği yapıyormuş. Sanırım sıkıntı yaşamadıkları için böyle gönderiyorlar. İmile'yi araştırdığımda sadece Sürat Kargo ile iş birliği yaptığını gördüm.

Eki Görüntüle 2506871

Yok hocam palexpress PTT ile göndermiyor, imile eskiden PTT ile iş birliğindeydi diye biliyorum. Ve sıkıntı yaşamadıkları için değil, yani bizi düşündüklerinden değil. YunExpress'in mailden haberi bile yok, kafasına göre veriyor.

Yok hocam palexpress PTT ile göndermiyor, imile eskiden PTT ile iş birliğindeydi diye biliyorum. Ve sıkıntı yaşamadıkları için değil, yani bizi düşündüklerinden değil. YunExpress'in mailden haberi bile yok, kafasına göre veriyor.
Sürat Kargo'ya verildi. Artık vergiden korkmamızı gerektirecek bir durum var mıdır? Kilogramı 2 olarak yazılmış 😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı