Shenzhenaudio gümrük süreci nasıl işler?

Hocam distribütörü kimmiş bakabilir mi eğer belli oldu ise?

Yuntrack sayfasının sağ alt kısmında, “additional notes” kısmı var. O kısımda yazıyor.
Daha öyle bir şey yazmıyor. Daha sanırım paket kargoya verilip işlenmedi. Farklı sitede kuryeye bilgi verildi, paketin alınması bekleniyor. Diye yazıyor.

O zaman daha verilmemiştir, şöyle bir şey yazacak. Benim imileye verildiği için imile yazıyor.Eki Görüntüle 2506467
iMile
Biraz araştırdığımda PalExpress ile PTT iş birliği yapıyormuş. Sanırım sıkıntı yaşamadıkları için böyle gönderiyorlar. iMile'yi araştırdığımda sadece Sürat Kargo ile iş birliği yaptığını gördüm.

Son düzenleme:

Palexpress İstanbul içi ise kargoist ile, değil ise aras ile gönderiliyor.

Yok hocam palexpress PTT ile göndermiyor, imile eskiden PTT ile iş birliğindeydi diye biliyorum. Ve sıkıntı yaşamadıkları için değil, yani bizi düşündüklerinden değil. YunExpress'in mailden haberi bile yok, kafasına göre veriyor.

Sürat Kargo'ya verildi. Artık vergiden korkmamızı gerektirecek bir durum var mıdır? Kilogramı 2 olarak yazılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…