Elektronik Shenzhenaudio indirimleri başladı

goktug.59

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX
İndirimler gayet iyi. IEM almak isteyen arkadaşlar göz atabilir.

Truthear zero red ve blue 2'den hangisini önerirsiniz hocam? Oyun ve müzik dinlemek amacıyla kullanacağım, müziğin önemi bir tık daha fazla. Bu fiyata daha iyisi var derseniz öneriye açığım.
Hocam bende ikisinden birini alacağım galiba. Blue2 daha mantıklı geliyor çift kablo ile gelmesi. Redin nozzle boyutundan şikayetçi olan çok fazla ondan dolayı red riskli geliyor bana. Redin müzik karakteri dinlediğiniz tarza göre biraz daha iyi olabilir ama. Birde oyun için demişsiniz redde mikrofon yok.

Hocam bende ikisinden birini alacağım galiba. Blue2 daha mantıklı geliyor çift kablo ile gelmesi. Redin nozzle boyutundan şikayetçi olan çok fazla ondan dolayı red riskli geliyor bana. Redin müzik karakteri dinlediğiniz tarza göre biraz daha iyi olabilir ama. Birde oyun için demişsiniz redde mikrofon yok.
BLUE:2 bana da çok mantıklı geliyor. Köpük uçları fazla, görünümü daha hoş ve daha yeni çıktı sanırım. SHENZHENAUDIO5 diye kupon kodu vardı sanırım. Onu da deneyin.

Ayrıca Simgot EW300 DSP'de epey bir üst düzey kulaklık. Bütçeniz var ise onu öneririm. Eğer ekstra DAC'a sahipseniz HBB versiyonunu öneririm.
DSP versiyonunun girişi Type-C, HBB ve Standart sürümü 3.5mm kulaklık girişi.

BLUE:2 bana da çok mantıklı geliyor. Köpük uçları fazla, görünümü daha hoş ve daha yeni çıktı sanırım. SHENZHENAUDIO5 diye kupon kodu vardı sanırım. Onu da deneyin.

Ayrıca Simgot EW300 DSP'de epey bir üst düzey kulaklık. Bütçeniz var ise onu öneririm. Eğer ekstra DAC'a sahipseniz HBB versiyonunu öneririm.
Hocam ew300 tasarım olarak vs hoşuma gitmiyor o kulaklık içime sinmedi benim. Köpük uç mevzusu çok önemli değil AliExpressden toplu almıştım daha önce bi 15 çift falan var daha. Redin sesi biraz daha oynanmış sanırım ama nozzle boyutundan dolayı tereddüt ediyorum. Kulaklarım çok sık iltihap kapan birisiyim bir de nozzle ağrıtırsa kulaklığı kullanamam. Muhtemelen blue 2 alacak gibiyim.

Hocam vergi falan çıkmıyor mu bu sitede? Daha önce hiç alışveriş yapmadım ve bilgi sahibi değilim. Mesela Moondrop chu 2 alsam 18.39 dolara mı gelecek.

Evet ben de daha önce Amazondan alıp denemiştim redi kulağımı ağrıtmıştı ama sesini çok sevmiştim. Şimdi ucuza bulmuşken alayım demiştim de blue2 daha rahatsa onu alabilirim. Mikrofon önemli değil ayrı mikrofon kullanıyorum.

Teşekkürler.

Evet ben de daha önce Amazondan alıp denemiştim redi kulağımı ağrıtmıştı ama sesini çok sevmiştim. Şimdi ucuza bulmuşken alayım demiştim de blue2 daha rahatsa onu alabilirim. Mikrofon önemli değil ayrı mikrofon kullanıyorum.

Teşekkürler.
Hocam nozzle çapını 0.6 0.7 mm kadar küçültmüşler. Daha rahat bir kulaklık deniyor. Kod kullanmayı unutmayın 5 dolar indirim oluyor.
shenzhenaudio5

@d3nzh sonrasında mail atmanız gerekiyor gümrükten geçmesi için. Fiyatını düşük gösteriyorlar. Mail atmazsanız gümrükten geçmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı