Shenzhenaudio üzerinden kulaklık almak

Alpha_2a

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, shenzhenaudio üzerinden alışveriş yapmayi düşünüyorum ama merak ettigim birkac durum var.

Önceki konularda maile vaktinde yanit verirsek vergi kesilmedigi söylenmiş, bu hala geçerli mi?

Eğer ki vergi kesiliyorsa belirli bir %'si mi var, yoksa AliExpress'teki gibi degisken mi?

27 dolar sinirini tam kullanirsam ek bir şeyin yazilmasiyla vergi kesilir mi?

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rez alayım bende merak ediyorum. Ülke yüzünden bir şey almaya korkar olduk. Ben 30 dolsr üstü ürün alımında ürün fiyatını düşük yazarlar mı onu merak ediyorum.

Rez alayım bende merak ediyorum. Ülke yüzünden bir şey almaya korkar olduk. Ben 30 dolsr üstü ürün alımında ürün fiyatını düşük yazarlar mı onu merak ediyorum.

Aynı durumu bende merak ediyorum sabaha kadar cevap gelmezse mail atip ulasmayi denerim.

Sonuca göre sizi de bilgilendiririm.

Teşekkür ederim hocam öyle bir hale soktular ki paramızla rezil oluyoruz artık ülkede.

Kusura bakmayın biraz geç oldu ama yapabileceklerini söylediler. Parayla rezil olma konusunda maalesef haklısınız yurt dışından parasıyla almamıza bile engel konuyor.
shenzen.png

Kusura bakmayın biraz geç oldu ama yapabileceklerini söylediler. Parayla rezil olma konusunda maalesef haklısınız yurt dışından parasıyla almamıza bile engel konuyor.Eki Görüntüle 2435764
Hocam şöyle bir sorun var araştırdım gümrükcüler ürünün adını vs. Araştırıp, banka kayıtlarına kadar inceliyormuş. 27 dolsr yazdırsan bile sorun olabilirmiş. Aldınız mı acaba?

Hocam şöyle bir sorun var araştırdım gümrükcüler ürünün adını vs. araştırıp, banka kayıtlarına kadar inceliyormuş. 27 dolsr yazdırsan bile sorun olabilirmiş. Aldınız mı acaba?

Yakin zamanda yurt dışından alipda düşük gösterip sorun yasamayan cok kisi okudum bahsettiginiz şey daha yuksek rakamli ürünler icin gecerli olabilir.

Almak icin maili bekliyordum aldıktan sonra gümrüğe gelmesi birkac gun bekletecek.

Yakin zamanda yurt dışından alipda düşük gösterip sorun yasamayan cok kisi okudum bahsettiginiz şey daha yuksek rakamli ürünler icin gecerli olabilir.

Almak icin maili bekliyordum aldıktan sonra gümrüğe gelmesi birkac gun bekletecek.
Ben hiç görmedim öyle yorumları varsa valla bende 1 adet klavye alıcam korkumdan alamıyorum. Yunexpress ile yolluyorlar (vergisini ödüyorlar vergi de ödeme derdim kalmıyor) adamlar 10 dolara kadar fiyat yazabiliriz dediler her şey mükemmel ama gümrük korkutuyor.

Ben hiç görmedim öyle yorumları varsa valla bende 1 adet klavye alıcam korkumdan alamıyorum. Yunexpress ile yolluyorlar (vergisini ödüyorlar vergi de ödeme derdim kalmıyor) adamlar 10 dolara kadar fiyat yazabiliriz dediler her şey mükemmel ama gümrük korkutuyor.
merhaba gectigimiz gunlerde forumda ki arkadaslara guvenip siparis ettim ve mail attim 65 dollarlik ürünü 12.5e dusurduler suan yolda ama extra olarak bi mail daha aldim ucretsiz gumruk maalesef eskisi gibi mümkün değilmiş ürünün gelmesini bekliyorum geldigi zaman bilgilendiririm

merhaba gectigimiz gunlerde forumda ki arkadaslara guvenip siparis ettim ve mail attim 65 dollarlik ürünü 12.5e dusurduler suan yolda ama extra olarak bi mail daha aldim ucretsiz gumruk maalesef eskisi gibi mümkün değilmiş ürünün gelmesini bekliyorum geldigi zaman bilgilendiririm
Naptınız hocam son durum nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı