Shenzhenaudio'dan alışveriş yapılır mı?

ChuaLity06

Decapat
Bu siteden ilk defa alışveriş yapacağım haliyle aklımda bazı sorular var. Yurt dışından geldiği için vergi çıkıyor mu? Çünkü ürünü satın alırken bununla ilgili bir şey yazmıyor ve alacağım ürünün ( almayı düşündüğüm ürün truthear Zero red ) sadece fiyatı yazıyor. Farklı 2-3 ay önceki konularda araştırdığımda ürünü satın aldıktan sonra sana mail atıyorlarmış ve bu maile cevap olarak T.C. Kimlik numaranı yazdığında vergi kesilmiyormuş. Farklı forum sitelerinde de her türlü verginin kesildiğini ve kesilmezse ürünü kaçak olarak almış sayıldığımız ve imkansız olduğu söyleniyor. Vergi kesilmiyor ise bu durum hala devam ediyor mu? Bir de aldığım ürün en fazla kaç günde gelir? Beni aydınlatacak bu işlerden anlayan birisi yardımcı olursa şimdiden teşekkür ediyorum.

Ürün 30 euro üstü olduğu için gümrükten geçmez. Belki satıcı farklı yöntemlerle yollayabilir ama gerek olmadığını düşünüyorum. Wraith'te güzel IEM kulaklıklar var.

Ürün 30 euro üstü olduğu için gümrükten geçmez. Belki satıcı farklı yöntemlerle yollayabilir ama gerek olmadığını düşünüyorum. Wraith'te güzel IEM kulaklıklar var.
Bazıları satıcıya mail atarak farklı fiyattan göstermelerini isteyerek satın alıyor. Bu şekilde yapınca gerçekten bir risk barındırıyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı