Sherlock Holmes ciltli kitap yayınevi önerisi

Zamanında 50 tl idi 2 cildi ren yayınlarının o paraya bile değmeyecek kitaptı. Şimdi yazdıkları fiyata bak. Adam silkmeye çalışıyorlar resmen.

Ren yayınlarının kitabı kesinlikle fiyatını hak etmiyor. Eskiden denildiği gibi çok ucuza satıyorldı.

Ren yayınlarından 4 kitap var bende. Kitaplar hakkında bilgim olmadigi zamanlar kapağı hoşuma gitti diye almıştım. Bazi paragraflari iki kere yazmislar, yazim yanlislari var, puntolar da aşırı büyük.

Değerli yorumlarınız için hepinize çokça teşekkür ediyorum. Ren Yayınlarını kesinlikle almamam gerektiğini iyice anladım Amazon'dan 1 adet Roman ve diğer 2 Hikaye serisinin alıyorum. Tekrardan teşekkürler

İyi okumalar.

Hayırlı olsun güzel tercih. Bu arada bütçen yeterse ben senin yerinde olsam Everest yayınlarını tercih ederdim. ALFA yayınları var bende o da çok kaliteli yani 2'side çok iyi seçim.

Hayırlı olsun güzel tercih. Bu arada bütçen yeterse ben senin yerinde olsam Everest yayınlarını tercih ederdim. ALFA yayınları var bende o da çok kaliteli yani 2'side çok iyi seçim.
Tamamdır, ona da bakayım tercihimi yazarım buraya zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim.
Şu üçünü almam gerekiyor galiba doğru muyum? @Aras the Great

Son düzenleme:
Evet doğrusunuz. Bu kitaplar ciltli ve şömizli. Aynı zamanda açıklamalı notlarıyla. Bütçeniz yeterse bunları almanızı öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…