Eğer her kitap ayrı bir davayı ele alıyorsa okuma sırası çok önemli değildir diye tahmin ediyorum.
Sonuç olarak hepsinde bir dava var ve Sherlock onu çözüyor. Her kitap başka olaylar gibi.
Sormamın sebebi elimde fotoğraftaki kitap var ve okumak istiyorum. Ancak bunu okumadan önceki kitapları okumam şart mıdır?
Genel olarak sıkıntı yaşamazsınız. Gölge oyunları ve 3-4 bağımsız kitabı okumuş birisi olarak konuşuyorum. Davalar birbirinden bağlantısız ama bazen geçmişe dönüşler ve küçük göndermeler oluyor.
Genel olarak sıkıntı yaşamazsınız. Gölge oyunları ve 3-4 bağımsız kitabı okumuş birisi olarak konuşuyorum. Davalar birbirinden bağlantısız ama bazen geçmişe dönüşler ve küçük göndermeler oluyor.
Hocam ben kitap serilerini okumayı pek sevmiyorum. 7 kitaplık bir seriyi okumakta heveslenemiyorum pek. O halde resimdeki kitabı okuyorum okuma sırası çok önemli değilse.
Kitap, vakaya başladığı gibi bitiriyorsa başka bir şey istemiyorum zaten.
Dava yarım kalmasın, başı ve sonu olsun yeterli.
Vakalar çok klişeydi. Bende aynı şekil tavsiye sonucu okumuştum ilk sayfadan hikayenin sonunu anladığım çok olmuştu. Tolerans gösterip devam ettim. 2 sayfa sonra sıkılıp kapattım.