Sherlock Holmes okuma sırası önemli mi?

183206

Megapat
Makaleler
1
Eğer her kitap ayrı bir davayı ele alıyorsa okuma sırası çok önemli değildir diye tahmin ediyorum.
Sonuç olarak hepsinde bir dava var ve Sherlock onu çözüyor. Her kitap başka olaylar gibi.
Sormamın sebebi elimde fotoğraftaki kitap var ve okumak istiyorum. Ancak bunu okumadan önceki kitapları okumam şart mıdır?

0000000701294-1.jpg

Genel olarak sıkıntı yaşamazsınız. Gölge oyunları ve 3-4 bağımsız kitabı okumuş birisi olarak konuşuyorum. Davalar birbirinden bağlantısız ama bazen geçmişe dönüşler ve küçük göndermeler oluyor.

Genel olarak sıkıntı yaşamazsınız. Gölge oyunları ve 3-4 bağımsız kitabı okumuş birisi olarak konuşuyorum. Davalar birbirinden bağlantısız ama bazen geçmişe dönüşler ve küçük göndermeler oluyor.
Hocam ben kitap serilerini okumayı pek sevmiyorum. 7 kitaplık bir seriyi okumakta heveslenemiyorum pek. O halde resimdeki kitabı okuyorum okuma sırası çok önemli değilse.
Kitap, vakaya başladığı gibi bitiriyorsa başka bir şey istemiyorum zaten.
Dava yarım kalmasın, başı ve sonu olsun yeterli.

Onu okumadım ne yalan söyleyeyim, sonuyla ilgili bilgim yok. Benim okuduğum serinin bir kitabının sonunda (burdan sonrası spoiler),
Sherlock öldü sanılıyordu. Sonra küçük bir tekrar kıvılcım veriyorlardı ve kitap bitiyordu. Vaka da bu sebeple yarım kalıyordu sanırsam.

Millet ağzından düşürmüyordu kitabı, o zamanlar da saftirik kitapları da popülerdi, alıp tadına bakayım dedim beğenmedim kitabı.

Vakalar çok klişeydi. Bende aynı şekil tavsiye sonucu okumuştum ilk sayfadan hikayenin sonunu anladığım çok olmuştu. Tolerans gösterip devam ettim. 2 sayfa sonra sıkılıp kapattım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı