Steam Sherlock Holmes serisi indirimde!

SkuggaKnight

Hectopat
Makaleler
1
1771536476241.png

Ünlü dedektif Sherlock Holmes karakterinden uyarlanan dedektiflik oyunları Steam üzerinde indirime girdi.
Hemen sizin için yaklaşık fiyatlarıyla birlikte aktarayım.
İndirim 4 Mart'ta sona eriyor.

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments~79, 58 ₺

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sherlock Holmes: The Devil's Daughter~79, 58 ₺

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sherlock Holmes Chapter One ~119, 59 ₺

Sherlock Holmes The Awakened~106, 25 ₺

Eğer DLC'lerle birlikte bütün oyunları almak isterseniz onun için de bir paket mevcut o da indirimde.
Onun da fiyatı yaklaşık olarak 654,85 ₺.
1771537135002.png

Paketin Linki

Ayrıca eğer modern olanı oynamak istemezseniz orijinal 2008 serisinin de paketi mevcut.
Onun da fiyatı yaklaşık olarak 106,25 ₺.
1771537293555.png

1771537319087.png

Paketin Linki

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2663121

ünlü dedektif Sherlock Holmes karakterinden uyarlanan dedektiflik oyunları Steam üzerinde indirime girdi.
Hemen sizin için yaklaşık fiyatlarıyla birlikte aktarayım.
indirim 4 Mart'ta sona eriyor.

Sherlock Holmes: Crimes and punishments~79, 58 ₺

Sherlock Holmes: The devil's daughter~79, 58 ₺

Sherlock Holmes chapter One ~119, 59 ₺

Sherlock Holmes the awakened~106, 25 ₺

Eğer DLC'lerle birlikte bütün oyunları almak isterseniz onun için de bir paket mevcut o da indirimde.
onun da fiyatı yaklaşık olarak 654,85 ₺.

Paketin Linki

Ayrıca eğer modern olanı oynamak istemezseniz orijinal 2008 serisinin de paketi mevcut.
onun da fiyatı yaklaşık olarak 106,25 ₺.

Paketin Linki

Hocam birkaç Sherlock Holmes oyununu Eneba'da indirimdeyken görmüştüm bir ara hala indirimde mı bilmiyorum belki Steam'den daha ucuza gelebilir.

Hocam birkaç Sherlock Holmes oyununu Eneba'da indirimdeyken görmüştüm bir ara hala indirimde mı bilmiyorum belki Steam'den daha ucuza gelebilir.
Onların fiyatı yükseldi hocam, en karlı şu an Steam gibi görünüyor. Dilerseniz bakın:

Kitap, dizi ve filmlerine hastayımdır ancak oyununu bilemedim. Oynayan var mı ne kalitededir?
En çok öne çıkanlar Crimes & Punishments ve Testament of Sherlock Holmes oyunları, bunlarda klasik dedektiflik hissi çok güzel açıkçası.

Chapter One ise daha deneysel, ama biraz eksileri var. Ucuzken denemeye değer olduğunu düşünüyorum.

Bence Testament of Sherlock Holmes'e şans verilmeli hocam eski de olsa. Hazır ucuzlamışken bir denenmi bence.
Yalan olmasın sadece devils daughter oynadım ve yeni oyunlarının oynanışlarına bakmıştım. Çıkış yılı ve yaşı için iyi olabilir ama bana biraz ham bir oyun gibi geldi, bazı oyunlar güzel yaşlansa bile bu o kadar iyi değil gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı