Sherlock izlemeye devam edilmeli mi?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Intel Core i5 12400F (6C/12T) GPU: MSI GEFORCE RTX 2060 VENTUS GP OC 6GB GDDR6 192Bit RAM: GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV DDR4 3200MHz CL16 Motherboard: MSI H610M BOMBER DDR4 3200MHz(OC) SSD: Kioxia 500GB Exceria NVMe M.2 SSD (1700MB R / 1600MB W) PSU: THERMALTAKE TR2 S 650W 80 PLUS Case: MSI MAG FORGE M100R ARGB Monitor: MSI MAG 251RX 240HZ 1MS GtG 10-bit OS: Windows 11 Home SL
Beyler Sherlock ilk sezon çok tatmin etmedi beni 2. sezona devam etmeli miyim? Diğer sezonlar zevkli midir? Bana biraz şey gibi geldi Sherlock her şeyi buluyor biliyor tamam olay işleyişi falan güzel de ne bileyim çok zevk vermiyor şu an için ve 1 buçuk saat sürüyor. Devam etmeye değer mi izleyenler ne der?

Genelde bu tempoda gidiyor ama gelecek sezonlarda yeni ve sürekli karakterler girecek. Onlar ilgini çekebilir belki. Diğer sezonda ilgiyi bir tık daha artırıyor bence. Ama sen diyorsan çok sakin çok İngiliz havasında gidiyor, evet genel olarak hep öyle gidecek. Yani Amerikan dizileri gibi uçalım kaçalım birbirimizin boğazına sokak tabelası sokalım gibi sahneler veya atraksiyonlar yok bu yapımda:)

Manyak mısın? Kesinlikle seriyi bitirmelisin. (biraz fazla yükseldim kusura bakma)
Katılıyorum bu arada. Dizi baya güzel ve bitmesine üzülmüştüm. Ama tabii zevkler renkler meselesi bu.

Beyler Sherlock ilk sezon çok tatmin etmedi beni 2. sezona devam etmeli miyim? Diğer sezonlar zevkli midir? Bana biraz şey gibi geldi Sherlock her şeyi buluyor biliyor tamam olay işleyişi falan güzel de ne bileyim çok zevk vermiyor şu an için ve 1 buçuk saat sürüyor. Devam etmeye değer mi izleyenler ne der?
özellikle 3.sezon benim için en sevdiğim sezondur , çok güzel vakalar falan da var çok da eğlenceli bence izleyin

Genelde bu tempoda gidiyor ama gelecek sezonlarda yeni ve sürekli karakterler girecek. Onlar ilgini çekebilir belki. Diğer sezonda ilgiyi bir tık daha artırıyor bence. Ama sen diyorsan çok sakin çok İngiliz havasında gidiyor, evet genel olarak hep öyle gidecek. Yani Amerikan dizileri gibi uçalım kaçalım birbirimizin boğazına sokak tabelası sokalım gibi sahneler veya atraksiyonlar yok bu yapımda:)
Hocam mesela bundan önce Prison Break izledim 5. sezonu saymazsam Scofield'in zeki oluşu gerilim ve kaliteli senaryoyla aşırı zevk vermişti bana. Ayrıca karakterler de kendini kabul ettirmişti. Acaba diğer bölüm ne olacak diye merak ettiriyordu. Sherlock'ta Sherlock çok zeki tamam her şeye dikkat ediyor ama bayıyor bir zaman sonra nedense. İzlerken kaç dakika kaldı diye bakıyorum normalde çok övülmüştü severim diye düşündüm ama ilerleyen bölümlerde umarım değişir sanırım devam edeceğim.
Manyak mısın? Kesinlikle seriyi bitirmelisin. (biraz fazla yükseldim kusura bakma)
Hahahaha 😄 Tamamdır hocam devam edeceğim 2. sezon umarım kendine bağlar. :D
Genel olarak Sherlock havasını sevmediysen devam etme bence. Diğer sezonlar da genel olarak bu tempoda gidiyor zaten.
Anladım hocam yarım bırakmayı sevmiyorum bilemedim devam etsem mi. Arkadaşlar devam et diyorlar.
özellikle 3.sezon benim için en sevdiğim sezondur , çok güzel vakalar falan da var çok da eğlenceli bence izleyin
Devam edeceğim gibi hocam teşekkür ederim.
Benim gerçekten çok başarılı bulduğum bir yapım. Bence sonuna kadar gitmelisin.
Tamamdır hocam devam edeceğim sanırım teşekkür ettim.

Hocam mesela bundan önce Prison Break izledim 5. sezonu saymazsam Scofield'in zeki oluşu gerilim ve kaliteli senaryoyla aşırı zevk vermişti bana.
İşte o biraz Amerikan yapımı malum. Sherlock biraz daha toplum dışı bir karakter. Uyumsuz, geçimsiz, uzlaşmaz. Klasik İngiliz yapımı. Yani Harry Potter serisini okumak ve izlemek arasında dağlar var resmen. Sağolsun Warner Bros, İngiliz yapımını almış Amerikanlaştırmış resmen:) Prison Break efsanedir zaten. Sherlock için aslında biraz İngiliz tarzını, ukalalığını ve beyefendiliğini seviyor olmak lazım. Öbür türlü tabii soğuk gelmesi çok normal. IT Guys diye eski bir dizi var mesela ben çok gülerim ama çok İngiliz ve çok IT departmanı esprisi var onda da. Çoğu insana soğuk gelir mesela. Tarz farkları yani aslında.

2. sezon bana göre en iyi sezondur. En kaliteli vakalar o sezonda bana göre. Sadece ilk bölümünde biraz çıplaklık var, ama çok göstermiyorlar zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı