Shiba coin nereden alınır?

elbette tron gönderimi yapılabilir. gerekirse sonradan gate.io içerisinde trx'ler usdt'ye çevrilir o şekilde alırsınız. direkt tron ile alım sağlayamazsanız eğer diye söylüyorum. ancak benim bildiğim usdt ile de gönderim yapılıyor. ben hiç türk borsası kullanmadığım için net bilmiyorum ancak gate hesabıma parayı hep usdt olarak gönderdim. zira shib almak için yine usdt'ye ihtiyacınız olucak. ancak olmuyorsa, tron olarak atmak daha kolay ve uygun oluyorsa pekala bu şekilde de olur.

Hocam paribu usdt alt limiti 30 muş ( o kadar param yok) o yüzden trx ile yapmaya karar verdim. Acaba hesaba 50 trx yattığın da onu nasıl usdt ye, ve sonradan da shiba coine çevireceğim? Sizi de uğraştırıyorum kusura bakmayın.

yok ya estağfurullah, bize de başkası öğretti öyle öğrendik, her iş böyle napalım.

Hesaba 50 TRX atmayı başardığınızı varsayıyorum, sonrasını adım adım söylüyorum:

1- Ana sayfanın sol üst köşesindeki "Trade" kısmına geliyorsunuz fare imleciyle, birkaç seçenek açılıyor. Oradan "Spot" bölümünde "Klasik" seçeneğini seçiyorsunuz. Böylece borsayı görüntülemiş olacaksınız.

2- Borsada arama çubuğuna "TRX" yazıyorsunuz. Karşınıza TRX'in alım satım pariteleri çıkacak, TRX_USDT, TRX_BCT vs. gibi.. Burada TRX_USDT'yi seçiyorsunuz.

3- Sonra elinizdeki TRX leri burada "sat" işlemi yaparak satıyorsunuz. Al-sat nasıl yapıldığını bilmiyorsanız video izleyerek youtube'dan öğrenebilirsiniz.

4- Artık elinizde USDT var. Yani doların kripto hali. Az önce TRX'i arayıp bulduğunuz arama çubuğuna SHIB_USDT yazıyorsunuz. Zaten yazarken çıkar.

5- Bu sefer "al" işlemi gerçekleştirerek coinleri alıyorsunuz. Kolay gelsin.

@tahamert123 hocam gate. IO kimlik doğrulaması yaptınız mı? Yapmadan deniyorsanız ve olursa haber verirseniz sevinirim.

Hocam herhangi bir T.C. kimlik girmedim. Telefon ve Gmail istiyor, eğer T.C. olmadan işlem yapılıyorsa size bildireceğim.

İfadeler: eth
Mutlaka kimlik doğrulamasını yapmanızı öneririm. Kyc doğrulaması yapmadan çekim yapamazsınız.

Çin anakarası vatandaşı değilseniz ehliyet veya pasaport kabul edilir, diyor T.C. kimlik kabul edilmiyor mu yani?

Hayır ediliyor işte, bir tek Çin anakarasındaki ülkelerin ehliyet ve pasaportları kabul edilmiyor. Bizimki ediliyor.

Hocam merhaba işlemleri yaptım T.C. kimlik ve ID ile fotoğraf gönderdim ne kadar sürer onaylanmam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…