Shiba coin nereden alınır?

Hocam paribu da anladığım kadarıyla alt limit daha düşük( 60TL). O yüzden aşağıdaki videoda anlatıldığı gibi yapsam olur mu? Paribudan en az 50 trx alıp gate IO ya geçiriyor onu da shiba coine çevireceğim sanırım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

elbette tron gönderimi yapılabilir. gerekirse sonradan gate.io içerisinde trx'ler usdt'ye çevrilir o şekilde alırsınız. direkt tron ile alım sağlayamazsanız eğer diye söylüyorum. ancak benim bildiğim usdt ile de gönderim yapılıyor. ben hiç türk borsası kullanmadığım için net bilmiyorum ancak gate hesabıma parayı hep usdt olarak gönderdim. zira shib almak için yine usdt'ye ihtiyacınız olucak. ancak olmuyorsa, tron olarak atmak daha kolay ve uygun oluyorsa pekala bu şekilde de olur.
 
Elbette tron gönderimi yapılabilir. Gerekirse sonradan gate. IO içerisinde Trx'ler Usdt'ye çevrilir o şekilde alırsınız. Direkt tron ile alım sağlayamazsanız eğer diye söylüyorum. Ancak benim bildiğim usdt ile de gönderim yapılıyor. Ben hiç Türk borsası kullanmadığım için net bilmiyorum ancak gate hesabıma parayı hep usdt olarak gönderdim. Zira shib almak için yine Usdt'ye ihtiyacınız olacak. Ancak olmuyorsa, tron olarak atmak daha kolay ve uygun oluyorsa pekala bu şekilde de olur.

Hocam paribu usdt alt limiti 30 muş ( o kadar param yok) o yüzden trx ile yapmaya karar verdim. Acaba hesaba 50 trx yattığın da onu nasıl usdt ye, ve sonradan da shiba coine çevireceğim? Sizi de uğraştırıyorum kusura bakmayın.

1620560719721.png


1620560743955.png
 
Hocam paribu usdt alt limiti 30 muş ( o kadar param yok) o yüzden trx ile yapmaya karar verdim. Acaba hesaba 50 trx yattığın da onu nasıl usdt ye, ve sonradan da shiba coine çevireceğim? Sizi de uğraştırıyorum kusura bakmayın.

Eki Görüntüle 1015028

Eki Görüntüle 1015029

yok ya estağfurullah, bize de başkası öğretti öyle öğrendik, her iş böyle napalım.

Hesaba 50 TRX atmayı başardığınızı varsayıyorum, sonrasını adım adım söylüyorum:

1- Ana sayfanın sol üst köşesindeki "Trade" kısmına geliyorsunuz fare imleciyle, birkaç seçenek açılıyor. Oradan "Spot" bölümünde "Klasik" seçeneğini seçiyorsunuz. Böylece borsayı görüntülemiş olacaksınız.

2- Borsada arama çubuğuna "TRX" yazıyorsunuz. Karşınıza TRX'in alım satım pariteleri çıkacak, TRX_USDT, TRX_BCT vs. gibi.. Burada TRX_USDT'yi seçiyorsunuz.

3- Sonra elinizdeki TRX leri burada "sat" işlemi yaparak satıyorsunuz. Al-sat nasıl yapıldığını bilmiyorsanız video izleyerek youtube'dan öğrenebilirsiniz.

4- Artık elinizde USDT var. Yani doların kripto hali. Az önce TRX'i arayıp bulduğunuz arama çubuğuna SHIB_USDT yazıyorsunuz. Zaten yazarken çıkar.

5- Bu sefer "al" işlemi gerçekleştirerek coinleri alıyorsunuz. Kolay gelsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı